CAPRI 35 inbouwspot zwart

Maak kennis met de elegante en veelzijdige CAPRI 35 inbouwspot in het zwart van Maretti Lighting. Dit hoogwaardige verlichtingsstuk kenmerkt zich door zijn kantelbaar binnenwerk; perfect om specifieke items zoals planten of kunstwerken te accentueren. Dankzij dit unieke kantelpunt wordt je zicht niet gehinderd door direct licht. Deze inbouwspot met een diameter van 7,2 cm en een hoogte van 4,5 cm, biedt plaats aan één lichtbron met een maximaal wattage van 20W, wat een sfeervolle en effectieve verlichting garandeert. Let op: de lichtbron wordt apart verkocht.
€ 18,95
Meer informatie
SKU 11.7028.04
Zaagmaten 60-69mm
Designer Overige
Wattage max. 20W
Product diameter 7,2cm
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
COLLECTIE CAPRI
Driver Exclusief
IP waarde IP20
Klasse geaard
Lichtbron excl. lichtbron
Product Hoogte 4,5cm
Zaagmaat (mm) 65mm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

In de collectie van Maretti Lighting vindt u de unieke Capri 35 inbouwspot zwart. Met zijn in het oog springende zwarte kleurstelling, voegt deze inbouwspot niet alleen een vleugje glamour toe aan uw decor, maar ook functionaliteit. Het binnenwerk van de inbouwspot kan namelijk worden gekanteld om specifieke objecten zoals kunstwerken of planten aan te lichten, of om het licht zo weg te draaien dat u er niet direct in kijkt.


Met een vermogen van maximaal 20W en een diameter van 7,2cm, levert deze inbouwspot voldoende licht voor meerdere doeleinden. Ondanks zijn zeer compacte ontwerp - de hoogte is slechts 4,5cm - is de Capri 35 uitgerust met een 1-lichts opstelling voor maximale belichtingseffectiviteit. Hoewel de lichtbron niet bij het armatuur wordt geleverd, biedt dit wel de flexibiliteit om zelf het gewenste type en het effect van de lichtbron te kiezen.


Een goed ontworpen verlichting kan sfeer en persoonlijkheid aan elke ruimte toevoegen. Met zijn fraaie design en uitmuntende functionaliteit is de Capri 35 inbouwspot zwart een buitengewoon accessoire dat zowel stijl als bruikbaarheid toevoegt aan uw interieur. U zult versteld staan van de impact die dit kleine stukje luxe verlichting kan hebben op uw woning of werkplek.


Omschrijving

Accessoires