BERGAMO 50 inbouwspot 1-lichts zwart

Bekijk deze prachtige Bergamo 50 inbouwspot van Maretti Lighting, ontworpen om uw ruimte moeiteloos en stijlvol te verlichten. Met een minimalistisch ontwerp in elegant zwart, biedt deze unieke 1-lichts spot het allerbeste aanpasbare licht dankzij de mogelijkheid om het licht naar beneden te trekken en in elke gewenste richting te draaien en te kantelen. Bovendien kan de lichttemperatuur variëren van ultra warm tot warm licht, het creëren van de perfecte sfeer. De compacte afmetingen, 10.2cm breed en 8cm hoog, maken het een praktische keuze zonder in te leveren op stijl. Met een zuinig wattage van 6,3W en een kabel van 30cm lang, combineert deze inbouwspot verfijning en gebruiksgemak.
€ 181,95
Meer informatie
SKU 11.1789.04
Zaagmaten 100-109mm
Designer Overige
Fitting P&P
Wattage 6,3W
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
Amperage 350mA
Bundel 36°
COLLECTIE BERGAMO
Driver Exclusief
IP waarde IP20
Input Voltage 18VDC
Kleurtemperatuur CTA, VAN ULTRA WARM TOT WARM LICHT
LED levensduur 50.000 h
Lengte kabel 30CM
Lichtbron incl. lichtbron 21.8361.02
Lumen output 450lm
Product Breedte 10.2cm
Product Hoogte 8cm
Product Lengte 10,2cm
RA waarde CRI95
Zaagmaat (mm) 108x108mm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting introduceert met trots de Bergamo 50 inbouwspot 1-lichts zwart, een luxueuze toevoeging aan uw interieur. Verscholen in zijn elegante zwarte behuizing, wacht een uiterst veelzijdige lichtbron die kan worden uitgetrokken, gedraaid en gekanteld, het aanbieden van een brede scala aan verlichtingsopties.


Met een breedte van 10.2 cm en een hoogte van slechts 8 cm, is deze inbouwspot compact genoeg om naadloos te integreren in elke ruimte, zodat uw focus blijft op de prachtige verlichting. De lichttemperatuur varieërt van ultra-warm tot warm licht, waardoor u een aangename, gezellige sfeer kan creëren, ongeacht de situatie. Met een vermogen van 6,3 W is de lamp energiezuinig, wat gunstig is voor het milieu én uw elektriciteitsrekening.


Het licht van de inbouwspot 1-lichts zwart kan met gemak geleid worden waar het het meest nodig is. Hierdoor is deze spot veelzijdiger dan gemiddelde lampen. Inderdaad, de draaifunctie betekent dat u nooit vastzit aan één verlichtingsopstelling, maar altijd optimaal licht heeft, aangepast aan uw huidige behoeften. Met een kabellengte van 30 cm heeft u flexibiliteit bij de installatie.

Omschrijving

Accessoires