AEREO hanglamp L

Beleef de zomerse sfeer binnenshuis met de AEREO hanglamp L van Maretti Lighting. Deze unieke hanglamp vertegenwoordigt een innemend design, gracieuze architectuur geconcentreerd rond een zacht houten frame. Of je nu voor een gezellige ambiance in de woonkamer kiest of voor een gezellig etentje thuis boven de eettafel, deze lamp met zijn charmante natuurlijke kleur nodigt uit tot verpozing in elke kamer. Met een royale diameter van 50cm en een maximum wattage van 20W schijnt deze 1-lichts hanglamp helder en adequaat. Door het ontbreken van een lichtbron krijg je de vrijheid om zelf je favoriete lichtbron toe te voegen en daarmee je eigen sfeer te creëren. Inclusief een 1,5M lange kabel en bijbehorende accessoires, streeft deze lamp ernaar om je installatieproces te vereenvoudigen. Voeg warmte en karakter toe aan je interieur met de AEREO hanglamp L van Maretti Lighting.
€ 134,00
Meer informatie
SKU 100.0104.70
Designer Overige
Wattage max. 20W
Product diameter 50cm
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
COLLECTIE AEREO
Input Voltage 230VAC
Klasse geaard
Lengte kabel 1,5M
Lichtbron excl. lichtbron

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ontwaak de zomerse sfeer in uw interieur met de AEREO hanglamp L van Maretti Lighting. Deze hanglamp, geïnspireerd op natuurlijke elementen, heeft een opzienbarend design dat gevormd is rond een zacht houten frame. Het karakteristieke ontwerp, gecomplementeerd met de natuurlijke houtkleur, maakt de lamp tot een tijdloos stuk dat naadloos aansluit in elke ruimte, of deze nu in de woonkamer hangt of boven de eettafel pronkt.


Met een diameter van 50cm, biedt de 1-lichts hanglamp een breed en aangenaam lichtschijnsel. De lamp ondersteunt een maximale wattage van 20W, wat voor een uitgebalanceerd lichteffect zorgt. De lamp wordt geleverd zonder lichtbron, waardoor u de vrijheid heeft om de lichtbron te selecteren die het beste bij uw interieur aanvoelt.


Ondanks het robuuste uiterlijk, wordt de installatie van deze hanglamp vereenvoudigd dankzij de meegeleverde accessoires. Met een 1,5M lange kabel kan de hanglamp met gemak worden afgesteld op de ideale hoogte. Ervaar een nieuwe dimensie in luxe verlichting met de AEREO hanglamp L van Maretti Lighting.


Omschrijving