GIRATO E27 globelamp 1975K

Ontdek de verfijnde elegantie van de 'Girato E27 globelamp 1975K', een uitmuntend product van Maretti Lighting. Deze luxueuze lichtbron, met een sfeerbrengend amberkleurig gloed, creëert een warme ambiance, perfect voor intieme bijeenkomsten. Gaande van een kleurtemperatuur van 2000K ultra warm wit licht, tot aan de technische superioriteit die zichtbaar is in de energiezuinige 4W wattage. Bovendien kan de lichtintensiteit op elk gewenst moment worden aangepast dankzij de triac dimbaarheid. De bescheiden hoogte van 14cm en diameter van 9,5cm zorgen voor een naadloze integratie in elk interieur, terwijl het diep amberkleurige licht toch op subtiele wijze de aandacht trekt. Verrijk uw woning met de 'Girato E27 globelamp 1975K' en ervaar een symbiose van functionaliteit en schoonheid.
€ 27,95
Meer informatie
SKU 21.9151.45
Designer Overige
Wattage 4W
Product diameter 9,5cm
Bundel 360°
COLLECTIE GIRATO
Dimbaar Ja
Input Voltage 230VAC
Kleurtemperatuur 2000K ULTRA WARM WIT LICHT
LED levensduur 25.000 h
Lumen output 135lm
Powerfactor 0.9
Product Hoogte 14cm
RA waarde CRI90
Type dimmen triac

Meer informatie

Laat je betoveren door de zachte gloed van de GIRATO E27 globelamp van Maretti Lighting, speciaal ontworpen om elke woonruimte om te toveren tot een knusse, huiselijke omgeving. Deze minimalistische sfeervolle verlichtingsoptie heeft een chique amberkleurige afwerking die een ultra-warm wit licht van 2000K uitstraalt, waardoor een warme en intieme sfeer wordt gecreëerd.


In een wereld waar energiebewustzijn belangrijk is, biedt deze elegante retrofitlamp een economisch voordeel met een wattage van slechts 4W, wat aanzienlijk minder is dan de energie die traditionele gloeilampen gebruiken, zonder afbreuk te doen aan de stijl. Bovendien biedt de GIRATO E27 globelamp termen van triac dimbaarheid een fantastische flexibiliteit om verschillende lichtniveaus te bereiken, perfect afgestemd op uw humeur of de tijd van de dag.


Met een subtiele hoogte van 14cm en een diameter van 9,5cm, is deze lamp ontworpen om harmonieus te integreren in uw interieur als bescheiden statement stuk. Wat u ook zoekt in designer verlichting, de GIRATO E27 globelamp serveert een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek, terwijl het elke ruimte transformeert in een luxueuze oase.


Omschrijving