VERONA inbouwspot zwart

Zet de toon voor een stijlvolle uitstraling van uw interieur met deze VERONA inbouwspot zwart van Maretti Lighting, het toppunt van luxe verlichting. Met haar compacte afmetingen van 9,4cm breed en 5,8cm diep en een diameter van 8,6cm, brengt deze elegante spotlamp een krachtige, subtiele helderheid die elke hoek van de kamer kan omsluiten. De frisse intensiteit van haar enkele lichtbron transformeert elke ruimte tot een sfeervol toneel. Haar onderscheidende functie is een kantelbare mogelijkheid tot 30°, die uitnodigt om te experimenteren met lichtprojecties en schaduwspelen. Bijzonder is dat u de vrije touwtjes in handen krijgt, om zelf de lichtbron en driver van deze inbouwspot te bepalen, waardoor u uw eigen unieke verlichtingsscenario kunt creëren. Laat uw ruimte baden in de warme gloed van de VERONA inbouwspot, voor een tijdloze verlichtingservaring.
€ 35,50
Meer informatie
SKU 11.7062.04
Zaagmaten 70-79mm
Designer Overige
Fitting P&P
Product diameter 8,6cm
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
COLLECTIE VERONA
Driver Exclusief
IP waarde IP20
Lichtbron excl. lichtbron
Product Breedte 9,4cm
Product Diepte 5,8cm
Zaagmaat (mm) 79mm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Dompel u onder in de wereld van luxe verlichting met de VERONA inbouwspot zwart, een prachtig meesterwerk geïntroduceerd door Maretti Lighting. Deze stijlvolle spotlamp, met haar subtiele elegantie en krachtige uitstraling, is een perfecte aanvulling op uw interieur waarmee elk aandachtstrekkend element in uw ruimte wordt benadrukt.


Ondanks haar compacte afmetingen van 9,4cm breed, 5,8cm diep en met een diameter van 8,6cm, bezit deze spotlamp het vermogen om een intens lichtscenario af te leveren. Haar enkele lichtbron straalt een heldere gloed uit die gemakkelijk kan worden getransformeerd tot een sfeervolle omgeving, afhankelijk van uw stemming, evenement of tijdstip van de dag.


Het zwartgekleurde design maakt haar tot een veelzijdige keuze, goed passend bij diverse interieurpaletten. Ze komt echter het beste tot haar recht in een modern, minimalistisch interieur waarbij elke lichtstraal fungeert als een draad die het gehele stijlthema aan elkaar weeft. De bijzonderheid van deze lamp vloeit voort uit haar kantelfunctie tot 30°, waarmee ze u de mogelijkheid geeft om te spelen met licht en schaduw om opvallende verlichtingsscenario's te creëren.


Wat echt aantrekt aan de VERONA inbouwspot zwart is de vrijheid die ze u geeft om u te kleuren in uw eigen licht. Ze wordt geleverd zonder lichtbron en driver, zodat u kunt kiezen voor de lichtbron die het beste aansluit bij uw behoeften en voorkeuren. Hiermee biedt deze design inbouwspot u een ongeëvenaarde personalisatie en flexibiliteit voor uw verlichting.

Omschrijving

Accessoires