VACIO RECTA wand inbouwspot wit

Betreed de wereld van luxe verlichting met de VACIO RECTA wand inbouwspot in stijlvol wit van Maretti Lighting. Deze praktische en minimalistische lichtbron straalt naar beneden, perfect voor installatie naast trappen of opstapjes. De lamp geeft een extra warm wit licht (2700K) met een vermogen van 1W. Let op: deze spot is niet dimbaar. Met een breedte van 11cm en een hoogte van 5,5cm is het een subtiele, maar merkbare aanvulling op uw interieur. Deze 1-lichts lamp is perfect voor het creëren van accenten in elke ruimte, en wijst de weg met een zacht en sfeervol licht.
€ 89,95
Meer informatie
SKU 13.5364.05
Designer Overige
Wattage 1W
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
Amperage 350mA
Bundel 30°
COLLECTIE VACIO
Driver Inclusief
Input Voltage 230VAC
Kleurtemperatuur 2700K EXTRA WARM WIT LICHT
LED levensduur 25.000 h
Lichtbron geïntegreerde LED verlichting
Lumen output 70lm
Product Breedte 11cm
Product Hoogte 5,5cm
Product Lengte 24,5cm
RA waarde CRI80
Type dimmen niet dimbaar

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Zet een nieuw niveau van functionaliteit en flair toe aan uw verlichtingscollectie met de VACIO RECTA wand inbouwspot van Maretti Lighting. Deze inbouw wandlamp, getooid in een vlekkeloos witte kleur, is een ideaal complement voor een scala aan interieurstijlen, van modern tot traditioneel. De lamp straalt een sfeervol, extra warm wit licht van 2700K uit, wat een verwelkomende en uitnodigende ambiance creëert in elke ruimte.


De VACIO RECTA is perfect voor installatie langs trappen of opstapjes dankzij het omlaag schijnende licht. Het gebruik van deze lamp in uw ruimte draagt bij aan een verhoogde bron van licht, terwijl ook de algehele esthetiek wordt verbeterd. Vergeet niet dat, hoewel deze wandlamp niet dimbaar is, het een lage wattage van 1W heeft, wat leidt tot significant energiebesparing. Verder draagt de breedte van 11cm en hoogte van 5,5cm bij aan het minimalistische design, waardoor het een subtiele, maar effectieve toevoeging aan uw interieur vormt.


Met een 1-lichts design, kan deze inbouwspot fungeren als een subtiele, maar cruciale toevoeging aan uw verlichtingscompositie. Kies voor de VACIO RECTA wand inbouwspot en verhoog de esthetische en functionele waarde van uw interieur.

Omschrijving