UNITED LED PANEEL 40W

Elevate uw interieurverlichting met het bekwame vakmanschap van Maretti Lighting, belichaamd in het United Led Paneel 40W. Hoewel het een compact formaat heeft van slechts 29,5 cm breed, toont dit paneel met 1 licht zijn vermogen door een aangenaam warm wit licht van 3000K uit te stralen. Perfect afgestemd op moderne woonruimtes, dit paneel biedt uitzonderlijke functionaliteit zonder in te boeten aan esthetiek. Het ontwerp is gericht op minimale inbouwdiepte, aangevuld met een verfijnde witte afwerking. Met de toegevoegde keuze om een driver voor lichtintensiteitscontrole te integreren, toont het United Led Paneel 40W zich niet alleen als een voortreffelijke lichtbron, maar ook als een onderscheidend element in elk minimalistisch interieur.
Regular Price € 72,95 Special Price € 59,95
Meer informatie
SKU 10.1975.05
Designer Overige
Wattage 40W
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
Bundel 120°
COLLECTIE UNITED
Driver Exclusief
Kleurtemperatuur 3000K WARM WIT LICHT
LED levensduur 50.000 h
Lichtbron geïntegreerde LED verlichting
Lumen output 4560lm
Product Breedte 29,5cm
Product Lengte 119,5cm
RA waarde CRI80

Meer informatie

Handleiding

Downloads

De United Led Paneel 40W, vakkundig vervaardigd door gerenommeerde ontwerpers, brengt subtiele schoonheid en krachtige prestaties samen in een compact formaat. Met een breedte van slechts 29,5cm, produceert dit 1-lichts paneel een warm en uitnodigend licht van 3000K - dé perfecte manier om sfeer te creëren in uw moderne woonruimte.


Dankzij zijn slanke ontwerp en minimale inbouwdiepte, blinkt dit verlichtingspaneel uit in onopvallendheid. Het behoudt zijn visueel aantrekkelijke uitstraling, zonder concessies te doen aan functionaliteit. De finishing touch is de verfijnd witte kleur die naadloos samenvalt met elk minimalistisch interieurontwerp.


Voor degenen die op zoek zijn naar het ultieme niveau van controle, biedt dit led-paneel de optionele toevoeging van een driver - waarmee u volledige regie heeft over de lichtintensiteit. Door zijn veelzijdige functionaliteit, krachtige prestaties en visuele aantrekkelijkheid is de United Led Paneel 40W meer dan alleen een lichtbron, het is een buitengewone toevoeging aan elke leefruimte.


Omschrijving