Tube voor Rivington zwart ontworpen door Brands-Concept

Ontdek de perfecte aanvulling op uw Rivington verlichting met de zwarte TUBE voor RIVINGTON, ontworpen door Brands-Concept. Deze geperforeerde tube zorgt voor een nog zachtere en sfeervollere lichtval. Met een hoogte van 21,5cm en een diameter van 4,5cm is deze zwarte tube perfect in verhouding met uw Rivington verlichting. Voeg eenvoudig deze zwarte TUBE toe aan uw Rivington lamp en geniet van een prachtige ambiance in uw interieur. Kies voor gebruiksgemak en creëer het gewenste effect met deze verfijnde toevoeging van Maretti Lighting.
€ 40,95
Meer informatie
SKU 13.3568.04
Designer Brands-Concept
Product diameter 4,5cm
COLLECTIE RIVINGTON TUBE
Product Hoogte 21,5cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

De geperforeerde TUBE voor RIVINGTON in de kleur zwart, ontworpen door Brands-Concept, is een essentieel accessoire voor de Rivington lamp van Maretti Lighting. Met deze tube creëer je een nog zachtere lichtval en voeg je een vleugje elegantie toe aan je interieur. De TUBE heeft een hoogte van 21,5 cm en een diameter van 4,5 cm, waardoor hij perfect past bij de Rivington lamp.


De zwarte kleur zorgt voor een strakke en moderne uitstraling, waardoor de lamp moeiteloos in verschillende interieurstijlen past. Het geperforeerde design zorgt voor een speels lichteffect en draagt bij aan de sfeer in de ruimte. Met de TUBE voor RIVINGTON creëer je een uniek en stijlvol verlichtingsconcept in je huis of kantoor.

Omschrijving