Troy 70 inbouwspot 1-L wit SET inclusief CTA lichtbron en driver - achter inklik model

Ervaar de finesse van de TROY 70 inbouwspot 1-L wit SET, een prachtig staaltje verlichtingstechniek van Maretti Lighting. Doordrenkt met elegantie en functionaliteit, verschijnt deze spot in een strak wit jasje, compact, namelijk 2,5 cm hoog en 11 cm breed, maar groots in impact. Deze inbouwspot is voorzien van een meegeleverde CTA lichtbron, waardoor de lichttemperatuur kan variëren van ultra warm tot warm wit, zodat u eenvoudig de sfeer kunt bepalen. Met een laag verbruik van slechts 5,8W en bijkomstige dimbaarheid via fase aan- en afsnijding, presteert de TROY 70 uitstekend op het vlak van energie-efficiëntie. Moeiteloos stijlvol en naadloos te integreren in elk interieur, tilt deze inbouwspot uw verlichtingsgame naar een hoger niveau.
Regular Price € 98,95 Special Price € 59,95
G
Meer informatie
SKU 100.0132.67
Zaagmaten 100-109mm
Designer Overige
Fitting P&P
Wattage 5,8W
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
Bundel 24°
COLLECTIE TROY
Dimbaar Ja
Driver Inclusief
Energy Label G
IP waarde IP20
Input Voltage 230VAC
Kleurtemperatuur CTA, VAN ULTRA WARM TOT WARM WIT LICHT
LED levensduur 30.000 h
Lichtbron incl. lichtbron
Lumen output 300lm
Product Breedte 11cm
Product Hoogte 2,5cm
Product Lengte 11cm
RA waarde CRI97
Soort stekker primair Eurostekker
Type dimmen fase aan en afsnij
Zaagmaat (mm) 101mm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ervaar de verfijning van designverlichting met de TROY 70 inbouwspot 1-L wit SET van Maretti Lighting. Dit prachtige verlichtingsstuk is een perfecte belichaming van hedendaagse schoonheid verweven met top innovatieve technologie. Met een elegant witte afwerking en een compact formaat van slechts 2,5 cm hoog en 11 cm breed, voegt deze inbouwspot zich moeiteloos in elk interieur.


De TROY 70 wordt geleverd met een CTA lichtbron die verstelbaar is dankzij de subtiele driver. Hierdoor kunt u de lichttemperatuur afstemmen van ultra warm tot warm wit licht, waardoor u precies de juiste sfeer kunt creëren voor uw ruimte. Of het nu gaat om het ontspannen in een warme gloed of het verlichten van een werkruimte, deze inbouwspot past zich aan uw stemming aan.


Het lage stroomverbruik van slechts 5,8W en de dimbaarheid via fase aan- en afsnijding zorgen niet alleen voor aanzienlijke energie-efficiëntie, maar ook voor een langere levensduur van de lamp. De TROY 70 - een klasse G-product staat niet alleen voor uitmuntendheid in design, maar ook in duurzaamheid en energiebesparing. Kies ervoor om het gewone te overstijgen met deze premium inbouwspot en geef uw ruimte een unieke, persoonlijke uitstraling.


Omschrijving