TROY 50 inbouwspot 2-lichts zwart

Ervaar kwaliteit en stijl met deze TROY 50 inbouwspot 2-lichts zwart van Maretti Lighting. Dit verfijnde design is zowel draai- als kantelbaar, waardoor u licht kunt richten op elke gewenste plek. Hoewel deze spot een rechthoekige vorm heeft, bevat het ontwerp functies voor installatie in twee ronde gaten, waardoor de montage eenvoudig en strak is. Met een wattage van maximaal 20W, creëert deze inbouwspot een goede verlichtingsoplossing. De inbouwspot heeft een breedte van 9 cm en een minimale hoogte van 2,5cm, en is ideaal voor de minimalistisch stijlvolle ruimte. Let op: dit armatuur wordt geleverd exclusief lichtbron.
€ 43,95
Meer informatie
SKU 11.2809.04.A
Zaagmaten 160-169mm
Designer Overige
Wattage max. 20W
Aantal lichtbronnen 2-Lichts
COLLECTIE TROY
Driver Exclusief
IP waarde IP20
Lichtbron excl. lichtbron
Product Breedte 9cm
Product Hoogte 2,5cm
Product Lengte 17,2cm
Zaagmaat (mm) 162x77mm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Presenteert u de TROY 50 inbouwspot 2-lichts zwart van Maretti Lighting, een belichaming van verfijning en functionaliteit in een enkel design. Deze inbouwspot, met zijn matzwarte finish, is ontworpen om naadloos te integreren in uw interieur, en biedt schitterende verlichting met twee lichtbronnen.


Gekenmerkt door zijn rechthoekige ontwerp, faciliteert het toch een eenvoudige installatie dankzij de mogelijkheid om ingebouwd te worden in twee ronde gaten. Daarmee laat de TROY 50 u de verlichting in huis omtoveren. Het armatuur wordt exclusief lichtbronnen geleverd, waardoor u vrij bent om te experimenteren met verschillende kleurtemperaturen en intensiteiten tot maximaal 20W per lichtbron. Dit zal uw ruimte uitermate stijlvol verlichten.


De TROY 50 inbouwspot is dankzij zijn draai- en kantelbaar karakter buitengewoon flexibel, waardoor u altijd gericht licht heeft op de gewenste plaats. Met zijn compacte afmetingen, een breedte van 9cm en een hoogte van slechts 2,5cm, wordt de TROY 50 een subtiele toevoeging aan uw interieur, maar met een opmerkelijke impact op de sfeer en verlichting. Ervaar de luxe van Maretti Lighting met de TROY 50 inbouwspot 2-lichts zwart.


Omschrijving

Accessoires