Troy 50 inbouwspot 2-L wit set inclusief GU10 CTA lichtbron - achter inklik model

Deze luxe TROY 50 inbouwspot van Maretti Lighting is een complete set van twee op zichzelf verstelbare lichten met elke een wattage van 5,8W. Inclusief de GU10 CTA lichtbron met variërende lichttemperaturen van ultra warm tot warm wit licht, heeft deze spot daarom een breed scala aan toepassingen. Dankzij de witte afwerking past de TROY 50 moeiteloos in elke ruimte. Met een breedte van 9cm en een hoogte van 2,5cm is de spot compact en subtiel. De spot is bovendien fase aan en afsnij dimbaar, waardoor u gemakkelijk de juiste sfeer creëert. Energiewaardering klasse G.
Regular Price € 75,95 Special Price € 44,95
G
Meer informatie
SKU 100.0132.70
Zaagmaten 160-169mm
Designer Overige
Fitting GU10
Wattage 2x 5,8W
Aantal lichtbronnen 2-Lichts
Bundel 38°
COLLECTIE TROY
Dimbaar Ja
Energy Label G
IP waarde IP20
Input Voltage 230VAC
Kleurtemperatuur CTA, VAN ULTRA WARM TOT WARM WIT LICHT
LED levensduur 25.000 h
Lichtbron incl. lichtbron
Lumen output 350lm
Product Breedte 9cm
Product Hoogte 2,5cm
Product Lengte 17,2cm
RA waarde CRI90
Type dimmen fase aan en afsnij
Zaagmaat (mm) 162x77mm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

De TROY 50 inbouwspot 2-L wit SET is een prachtig product uit de collectie van Maretti Lighting, en biedt een luxe uitstraling voor elke ruimte. Deze inbouwspot combineert stijl en functionaliteit, en biedt een zeer gerichte en verstelbare lichtbron, waardoor u eenvoudig de ambiance in uw kamer kunt aanpassen.


Deze set is een complete oplossing die wordt geleverd inclusief de Domingo GU10 CTA lichtbron. Het heeft een trillingsvrije en geluidsloze dimfunctie, die door fase aan-en afsnij techniek is gerealiseerd. Dankzij een wattage van 2x 5,8W en een energie-efficiëntieklasse G, combineert deze inbouwspot krachtige verlichting met energiebesparing.


De TROY 50 inbouwspot is uitgevoerd in een strak wit design, met een breedte van 9cm en een hoogte van slechts 2,5cm. Stijlvol en minimalistisch, het vormt een onopvallende maar effectieve lichtbron in uw interieur. Ook in zijn functionaliteit stelt het niet teleur: met twee lichtbronnen kun je de lichtstroom precies richten waar je hem nodig hebt.

Omschrijving