TROY 50 inbouwspot 1-lichts zwart

Ontdek de veelzijdigheid en superieure lichtkwaliteit van de TROY 50 inbouwspot 1-lichts van Maretti Lighting. Deze vierkante inbouwspot kan gemakkelijk ingebouwd worden in een rond gat, wat installatie tot een fluitje van een cent maakt. Zijn draai- en kantelfunctie verzekert u van gericht licht waar u het nodig heeft. Uitgevoerd in verfijnd zwart voegt deze spot moeiteloos elegantie toe aan elke ruimte. Het armatuur biedt plaats voor een lichtbron van maximaal 20W, waarmee een optimale lichtopbrengst gegarandeerd is. Let op: de benodigde lichtbron wordt niet meegeleverd. Breedte: 9cm, Hoogte: 2,5cm.
€ 27,95
Meer informatie
SKU 11.2808.04.A
Zaagmaten 80-89mm
Designer Overige
Wattage max. 20W
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
COLLECTIE TROY
Driver Exclusief
IP waarde IP20
Lichtbron excl. lichtbron
Product Breedte 9cm
Product Hoogte 2,5cm
Product Lengte 9cm
Zaagmaat (mm) 83mm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ontdek een nieuwe dimensie in geavanceerde verlichting met de TROY 50 inbouwspot 1-lichts zwart van Maretti Lighting. Dit model, met zijn unieke vierkante vorm, biedt het gemak van installatie in een rond gat, wat de toepassing ervan aanzienlijk vergemakkelijkt.


Dankzij de draai- en kantelfunctie van deze inbouwspot van Maretti Lighting kan het licht altijd naar de gewenste plekken worden gericht. Gekozen voor een breedte van 9 cm en een hoogte van 2,5 cm maakt dit armatuur perfect in verhouding. Hierdoor vormt het geheel een subtiel en verfijnd aanblik dat ieder interieur, of het nu modern of traditioneel is, extra glans geeft.


Ondanks zijn elegante verschijning is de TROY 50 extreem krachtig, met een maximaal wattage van 20W. Dit model wordt geleverd zonder lichtbron, wat u de vrijheid geeft om de lichtbron naar uw wens te kiezen en zo de perfecte sfeer in elke kamer te creëren. Verhoog het niveau van luxe in uw ruimte met de TROY 50 Inbouwspot 1-lichts zwart.

Omschrijving

Accessoires