TROY 35 inbouwspot 2-lichts wit

Ontdek de TROY 35, een verfijnde inbouwspot van Maretti Lighting die ontworpen is met een draai- en kantelbare mogelijkheid. Met zijn subtiele witte afwerking en compacte ontwerp, breedte 7,5 cm en hoogte 2,5 cm, is deze spot de perfecte aanvulling op elk modern interieur. Het is een 2-lichts armatuur wat betekent dat het twee lichtuitgangen heeft, zorgend voor optimaal licht op elke gewenste plek. Let wel, de lichtbron en lamphouder zijn niet inbegrepen. Met een maximaal wattage van 20W, levert de TROY 35 inbouwspot een krachtig en toch energiezuinig licht, wat zowel praktisch als stijlvol is.
€ 56,95
Meer informatie
SKU 11.3084.05
Zaagmaten 130-139mm
Designer Overige
Wattage max. 20W
Aantal lichtbronnen 2-Lichts
COLLECTIE TROY
Driver Exclusief
IP waarde IP20
Lichtbron excl. lichtbron
Product Breedte 7,5cm
Product Hoogte 2,5cm
Product Lengte 14,3cm
Zaagmaat (mm) 134x66mm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ontdek de Marietti Lighting's TROY 35 inbouwspot 2-lichts wit, een unieke combinatie van elegantie en functionaliteit. Dit armatuur straalt gratie uit met zijn strakke witte kleur en zorgvuldig ontworpen formaat. Het heeft een breedte van 7,5 cm en een hoogte van 2,5 cm, waardoor het een subtiele, maar toch opvallende aanvulling is op elke interieursetting.


De TROY 35 inbouwspot is niet zomaar een lichtbron. Het is een meesterwerk van creativiteit, biedt draaibare en kantelbare functies waarmee u het licht kunt richten aan de hand van uw behoeften of voorkeuren. Van gezellige avonden tot functionele werkdagen, deze inbouwspot verzekert altijd de juiste belichting.


Met een maximaal wattage van 20W is deze tweelichts armatuur krachtig genoeg om elke gewenste hoek in uw kamer te verlichten, rekening houdend met uw energiegebruik. Let op, de lichtbron en lamphouder worden apart geleverd. Verfraai uw leefruimte met deze verbluffende toevoeging van Maretti Lighting.

Omschrijving