TROY 35 inbouwspot 1-lichts wit

Uw interieur krijgt een elegante upgrade met de TROY 35 inbouwspot van Maretti Lighting. Dit 1-lichts armatuur, in een verfijnde witte kleur, biedt een maximaal wattage van 20W voor heldere verlichting. Met een breedte van 7,5 cm en een hoogte van slechts 2,5 cm, is de inbouwspot subtiel aanwezig en haast onzichtbaar als hij niet in gebruik is. Zijn unieke draai- en kantelfunctie verzekert gericht licht waar u dat wenst. Houd er rekening mee dat de lichtbron en lamphouder afzonderlijk worden verkocht. Licht uw favoriete ruimtes op met deze veelzijdige inbouwspot.
€ 33,95
Meer informatie
SKU 11.3080.05
Zaagmaten 60-69mm
Designer Overige
Wattage max. 20W
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
COLLECTIE TROY
Driver Exclusief
IP waarde IP20
Lichtbron excl. lichtbron
Product Breedte 7,5cm
Product Hoogte 2,5cm
Product Lengte 7,5cm
Zaagmaat (mm) 66mm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Een onmisbaar accessoire in het luxueuze verlichtingsaanbod van Maretti Lighting is de TROY 35 inbouwspot 1-lichts kleur: wit. Deze subtiele maar krachtige inbouwspot verlicht uw ruimte op een efficiënte en stijlvolle manier.


Dankzij zijn draai- en kantelbare functie biedt de TROY 35 inbouwspot maximale flexibiliteit en gebruiksgemak. Gericht licht waar en wanneer u het nodig heeft, zonder gedoe of moeite. Het hoogtepunt van zowel functionaliteit als esthetiek in één product.


De witte afwerking zorgt voor een strakke, moderne look die naadloos opgaat in elke inrichting. Verder is de inbouwspot compact in formaat met een breedte van 7,5 cm en een hoogte van 2,5 cm maar vergis u niet, hij heeft een maximale wattage van 20W voor een krachtige verlichting.


Merk op dat dit armatuur exclusief lichtbron en lamphouder wordt geleverd, wat u de mogelijkheid geeft om uw eigen voorkeur qua lichtbron toe te voegen. De TROY 35 inbouwspot is een 1-lichts armatuur, perfect voor degenen die verfijning en efficiëntie combineren met ongeëvenaarde kwaliteit.


Omschrijving