TRIJNIE wandlamp brons Designed By Piet Boon

Bezield door Maretti Lighting, is de TRIJNIE wandlamp in brons een stralende parel binnen uw interieur. Een feilloos stukje vakmanschap dat is ontworpen door Piet Boon met het doel van elegantie en sfeer, past in elke kamer en creëert een warme, uitnodigende ambiance. Met een breedte van 14cm, een hoogte van 30cm en een diepte van 8cm, is de TRIJNIE lamp uiterst veelzijdig. De 2 lichtbronnen beloven een gelijkmatige verlichting en met een maximaal vermogen van 20W kunt u de lichtintensiteit zonder moeite aanpassen. Ongeacht of u een romantische avond plant of slechts een sfeervol lichtpunt wilt toevoegen aan uw ruimte, TRIJNIE is de ideale oplossing. Geef uw leefruimte een nieuwe dimensie van stijl en comfort met deze inspirerende wandlamp.
€ 223,95
Meer informatie
SKU 13.7560.03
Designer Piet Boon
Wattage max. 20W
Aantal lichtbronnen 2-Lichts
COLLECTIE TRIJNIE
Input Voltage 230VAC
Klasse geaard
Lichtbron incl. lichtbron 2x 21.9141.45
Product Breedte 14cm
Product Diepte 8cm
Product Hoogte 30cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Dit stijlvolle bronzen wandlamp uit de collectie van Maretti Lighting, genaamd TRIJNIE, is een design van Piet Boon. Met zijn unieke vormgeving verspreidt deze lamp een gelijkmatige en zachte gloed over uw ruimte, terwijl de bronzen kleur zorgt voor een luxe uitstraling die aan elk interieur een elegant tintje geeft. De slanke afmetingen van 14 cm breed, 30 cm hoog en 8 cm diep maken het een discrete en subtiele toevoeging die naadloos in verschillende decorstijlen opgaat.


Met twee lichtpunten is de TRIJNIE wandlamp ontworpen om een warme en gezellige sfeer te creëren. Met een maximale wattage van 20W, kunt u de helderheid van het licht regelen en zo de sfeer aanpassen aan uw stemming of het moment van de dag. Of u nu op zoek bent naar subtiele bijverlichting voor een intieme avond of heldere verlichting nodig hebt voor het lezen van uw favoriete boek, deze wandlamp biedt het allemaal. Geniet van tijdloos design en ultieme functionaliteit met de TRIJNIE bronzen wandlamp.

Omschrijving