SQUARE ON opbouwarmatuur 1-lichts DALI zwart

Ontdek de luxe en flexibiliteit van de SQUARE ON opbouwarmatuur 1-lichts DALI in stijlvol zwart, een toonaangevende innovatie van Maretti Lighting. Deze sfeermaker combineert perfect met de Square inbouwserie en beschikt over twee cardanische ringen die de lichtbron in elke gewenste richting kan kantelen. Met een lichttemperatuur van 2700K geniet je van extra warm wit licht, ideaal voor een gezellige thuisomgeving. Deze lichtbron van 9,3W is DALI dimbaar voor een optimale controle over je verlichting. Afmetingen van het product zijn een breedte van 12,6 cm en een hoogte van 13 cm.
Regular Price € 359,00 Special Price € 179,95
Meer informatie
SKU 11.1556.04
Designer Overige
Wattage 9,3W
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
Amperage 350mA
Bundel 26°
COLLECTIE SQUARE ON
Dimbaar Ja
Driver Inclusief
IP waarde IP20
Kleurtemperatuur 2700K EXTRA WARM WIT LICHT
LED levensduur 50.000 h
Lichtbron geïntegreerde LED verlichting
Lumen output 1207lm
Product Breedte 12,6cm
Product Hoogte 13cm
Product Lengte 12,6cm
RA waarde CRI80
Type dimmen dali

Meer informatie

Ontdek de verfijnde elegantie van de SQUARE ON opbouwarmatuur 1-lichts DALI zwart, exclusief aangeboden door Maretti Lighting. Deze zorgvuldig vormgegeven armatuur is de perfecte aanvulling op de bestaande serie Square inbouwverlichting en biedt nog meer mogelijkheden om uw ruimte te personaliseren.


Zwart van kleur en met een minimalistisch ontwerp, kenmerkt de SQUARE ON zich door zijn twee cardanische ringen, waarmee de lichtbron in elke gewenste richting gekanteld kan worden. Dit stelt u in staat om uw omgeving te verlichten volgens uw specifieke behoeften en esthetische voorkeuren. Met een breedte van 12,6 cm en een hoogte van 13 cm, is het armatuur subtiel en toch sterk aanwezig.


De SQUARE ON produceert een extra warm wit licht, geleverd dankzij de lichttemperatuur van 2700K en een wattage van 9,3W. Deze armatuur is niet alleen prachtig, maar ook energiezuinig en dimbaar via dali. Verrijk uw omgeving met dit 1-lichts armatuur, ontworpen om luxe en verfijning naar elk vertrek te brengen.

Omschrijving