SPIKE & BASE maat S

De SPIKE & BASE maat S grondspies van Maretti Lighting is een onmisbaar accessoire voor de FLOW, TIDE en ECLIPSE Floor lampen. Met zijn strakke zwarte kleur, voegt deze grondspies een vleugje elegantie toe aan je buitenverlichting. Met een hoogte van 17,5cm en een diameter van 4,5cm, biedt deze grondspies de perfecte ondersteuning en stabiliteit voor je luxueuze verlichting. Dankzij het gebruiksgemak en de solide constructie hoef je je geen zorgen te maken over wiebelende lampen. Upgrade je buitenruimte en creëer een sfeervolle ambiance met de SPIKE & BASE maat S grondspies van Maretti Lighting.
€ 3,90
Meer informatie
SKU 14.2422.04
Product diameter 4,5cm
Designer Overige
Product Hoogte 17,5cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert de SPIKE & BASE maat S grondspies, een onmisbare accessoire voor de FLOW, TIDE en ECLIPSE Floor lampen. Met zijn strakke zwarte kleur voegt deze grondspies een stijlvolle touch toe aan je buitenverlichting.


Met een hoogte van 17,5cm en een diameter van 4,5cm biedt de SPIKE & BASE maat S een stevige basis voor je lampen, terwijl hij toch discreet en compact blijft. Deze grondspies is ontworpen om perfect te passen bij de elegantie van de lampen van Maretti Lighting.


De SPIKE & BASE maat S is eenvoudig te installeren en laat je in een handomdraai genieten van prachtige verlichting in je tuin of op je terras. Combineer deze grondspies met de FLOW, TIDE of ECLIPSE Floor lampen en creëer een sfeervolle en luxe uitstraling.

Omschrijving