SLIDE 111 installatiekit 2-lichts wit

Betreft de Maretti Lighting SLIDE 111 installatiekit, ideaal voor wie streeft naar een harmonieus huwelijk tussen minimalistisch design en luxueuze verlichting. De twee breed uitstralende lichtpunten van elk 17,8cm diameter verzekeren een rijke lichtspreiding, perfect voor zowel de meest verfijnde horeca interieurs als particuliere ruimtes. De SLIDE 111, in stijlvol wit, staat garant voor installatiegemak en transformeert zelfs de meest eenvoudige ruimtes in een omgeving van ingetogen elegantie. Ervaar nu zelf het intrigerende spel van licht en schaduw die deze functionele luxe verlichting voortbrengt.
€ 23,95
Meer informatie
SKU 10.5972.05
Zaagmaten 300mm >
Designer Overige
Aantal lichtbronnen 2-Lichts
Product Breedte 17,8cm
Product Lengte 33cm
Zaagmaat (mm) 16,7x31,8c

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ontdek de symbiose van understated design en luxueuze verlichting met de SLIDE 111 installatiekit 2-lichts wit van Maretti Lighting. De kit biedt een royale lichtspreiding, dankzij een breedte van 17,8 cm per licht, waardoor een heldere, gastvrije atmosfeer ontstaat. Gegoten in een minimalistisch wit design, past de SLIDE 111 moeiteloos in elk interieur, of het nu gaat om de lounche van een chic hotel of uw privé woonruimte.


Deze verlichtingsset is de geknipte keuze voor mensen die gesteld zijn op eenvoud en stijl, zonder functionele concessies te doen. Met zijn gebruiksvriendelijke installatie beleef je snel de fascinerende licht- en schaduwspelen die dit armatuur creëert. Het weet op subtiele wijze uitgestraald licht te transformeren in een buitengewone kijkervaring.


Zelfs de meest eenvoudige ruimtes krijgen een upgrade met de SLIDE 111. Of het nu gaat om een etentje met vrienden, een zakelijke bijeenkomst of een ontspannen avond op de bank, de verlichting zorgt voor de juiste sfeer en voegt een vleugje verfijning toe aan elke gelegenheid. Het is de ultieme belichaming van eenvoudige elegantie.

Omschrijving