RING voor CONE 50 small GU10 goud Designed By Osiris Hertman

Verlicht je ruimte met stijlvolle details van Maretti Lighting. Betover je gasten met de RING voor CONE 50 small GU10 in goud, een fijn afgewerkt product dat straalt van luxe. Ontworpen door de gerenommeerde Osiris Hertman, is deze gouden ring de perfecte vriend voor je Cone verlichting, waardoor deze een nieuwe vorm van elegantie krijgt. Met een diameter van 10 cm past de ring naadloos bij de Cone 50 small GU10. Of u nu een leeshoekje wilt vormgeven, een kunstwerk wilt benadrukken of gewoon de algemene atmosfeer van uw interieur wilt verbeteren, deze ring geeft uw designverlichting een mooie, gouden gloed. Voeg deze toe en kijk hoe een eenvoudige verlichtingsoplossing een nieuwe dimensie krijgt. Geef je ruimte de aandacht die het verdient met Maretti Lighting.
€ 21,50
Meer informatie
SKU 11.5022.01
Designer Osiris Hertman
Product diameter 10cm
COLLECTIE CONE

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Versterk de aanwezigheid van uw verlichtingsstuk met de stijlvolle RING voor CONE 50 small GU10 in goud, ontworpen door Osiris Hertman, aangeboden door Maretti Lighting. Deze bijpassende ring voegt een laag van verfijning toe aan uw verlichting. De sprankelende gouden tint voegt een vleugje luxe en verfijning toe, het verrijkt en verbetert uw bestaande interieur.


Met een perfect afgestemde diameter van 10 cm, past deze ring naadloos bij uw Cone 50 small GU10. Deze ring, ontworpen door de innovatieve ontwerper Osiris Hertman, weerspiegelt zijn creatieve flair en unieke stijl. Het intrigerende ontwerp van de ring voegt een aanvullende dimensie toe aan uw verlichting en verrijkt de algehele uitstraling.


Maak van uw verlichting een statement stuk met deze RING. Het transformeert uw eenvoudige verlichting in een blikvanger, een kunstwerk dat aandacht en bewondering afdwingt. Duik in de wereld van Maretti Lighting en zet een stap verder in de optimalisatie van uw interieur. Het bezit van dit samenspel van vakmanschap en design betekent zich gedrapeerd in het licht van luxe.

Omschrijving