RING voor CONE 111 large goud Designed By Osiris Hertman

Verrijk je interieur met de prachtige RING voor CONE 111 Large Goud, ontworpen door Osiris Hertman van Maretti Lighting. Deze bijpassende ring geeft een luxueuze uitstraling aan de Cone en zorgt voor een perfecte match met de interieurkleuren. Met een diameter van 17cm is deze ring een opvallend en stijlvol accent in elke ruimte. De gouden kleur voegt een vleugje glamour toe aan je verlichtingsopstelling. Laat je inspireren door de unieke en creatieve ontwerpen van Osiris Hertman en laat je interieur stralen met de RING voor CONE 111 Large Goud.
€ 32,50
Meer informatie
SKU 11.5027.01
Product diameter 17cm
Designer Osiris Hertman
COLLECTIE CONE

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Verrijk je interieur met de prachtige RING voor CONE 111 Large Goud, ontworpen door Osiris Hertman van Maretti Lighting. Deze bijpassende ring geeft een luxueuze uitstraling aan de Cone en zorgt voor een perfecte match met de interieurkleuren.


Met een diameter van 17cm is deze ring een opvallend en stijlvol accent in elke ruimte. De gouden kleur voegt een vleugje glamour toe aan je verlichtingsopstelling. Laat je inspireren door de unieke en creatieve ontwerpen van Osiris Hertman en laat je interieur stralen met de RING voor CONE 111 Large Goud.


De RING voor CONE 111 Large is een exclusief en speciaal ontworpen accessoire voor de Cone verlichtingsserie. Met zijn elegante gouden kleur en opvallende diameter van 17cm trekt deze ring zeker de aandacht in elke kamer. Het is de perfecte toevoeging om een vleugje luxe en stijl toe te voegen aan je interieur.


De ring is ontworpen door niemand minder dan Osiris Hertman, een bekende en ervaren designer in de verlichtingsindustrie. Zijn creatieve ontwerpen staan bekend om hun unieke en bijzondere karakter. Met de RING voor CONE 111 Large Goud toont Hertman zijn vakmanschap en oog voor detail.


Deze ring is niet alleen een esthetische toevoeging aan je interieur, maar heeft ook praktische voordelen. Het biedt een perfecte match met de interieurkleuren en voegt een vleugje glamour toe aan je verlichtingsopstelling. De RING voor CONE 111 Large Goud kan gebruikt worden in verschillende ruimtes, zoals de woonkamer, eetkamer, slaapkamer of zelfs de hal. Het is een veelzijdig product dat past bij verschillende interieurstijlen.


Met de RING voor CONE 111 Large Goud creëer je een chique en luxueuze sfeer in elke ruimte. Het is een eyecatcher die de aandacht trekt en je interieur naar een hoger niveau tilt. Laat je inspireren door Osiris Hertman en laat je interieur stralen met deze unieke en creatieve RING voor CONE 111 Large Goud van Maretti Lighting.

Omschrijving