QBO 50 opbouwspot chroom

De QBO Ceiling Spot in chroom van Maretti Lighting is een veelzijdige en verfijnde opbouwspot, ontworpen door Maretti. Deze elegante chromen spot is perfect voor elke ruimte, inclusief badkamers, dankzij de IP44 goedkeuring en dubbele isolatie. De lichtbron is kantelbaar, wat betekent dat u de verlichting eenvoudig kunt richten op de gewenste plek. De QBO Ceiling Spot kan zowel met als zonder glas geïnstalleerd worden en is geschikt voor een GU10 lichtbron (niet inbegrepen). Dimbaarheid is afhankelijk van de gekozen lichtbron.
Normale prijs € 103,95 Aanbiedingsprijs € 34,95
Meer informatie
SKU 11.1540.02
Wattage max. 10W
Designer Overige
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
COLLECTIE QBO
IP waarde IP20/44
Input Voltage 230VAC
Klasse geaard
Lichtbron excl. lichtbron
Product Breedte 8cm
Product Hoogte 10cm
Product Lengte 8cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting's QBO Ceiling Spot in chroom is een veelzijdige en stijlvolle verlichtingsoplossing voor uw huis. Deze elegante chromen opbouwspot, ontworpen door Maretti, past perfect in elke ruimte, inclusief badkamers, dankzij de IP44 goedkeuring en dubbele isolatie. De spot is geschikt voor een gebied vanaf 60 cm, gerekend vanaf de rand van het bad en/of de douchebak, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over veiligheid en functionaliteit.

Een uniek kenmerk van de QBO Ceiling Spot is de mogelijkheid om de spot zowel met als zonder glas te installeren, zodat u het uiterlijk van de lamp aan uw persoonlijke smaak en stijl kunt aanpassen. De kantelbare lichtbron maakt het mogelijk om de verlichting eenvoudig te richten op de gewenste plek, waardoor u de perfecte sfeer en verlichting kunt creëren.

De QBO Ceiling Spot is geschikt voor een GU10 lichtbron (niet inbegrepen) en is dimbaar, afhankelijk van de gekozen lichtbron. Dit betekent dat u zelf kunt beslissen hoe helder of gedimd u de verlichting wilt hebben, afhankelijk van uw behoeften en de ruimte waarin de lamp wordt geplaatst.

Met een breedte van 8 cm en een hoogte van 10 cm is de QBO Ceiling Spot een compacte en verfijnde oplossing voor uw verlichtingsbehoeften. Kies voor de QBO Ceiling Spot van Maretti Lighting in chroom en geniet van een hoogwaardige, veelzijdige en stijlvolle verlichting in uw huis.

Omschrijving