POINTER wandlamp 15W 2700K

Met de elegante POINTER wandlamp van Maretti Lighting, ontstaat er een verfijnde eenheid tussen stijl en comfort. Deze zwarte sfeermaker, gekenmerkt door extra warm wit licht van 2700K, biedt een gezellige ambiance zonder in te boeten op helderheid. Met zijn gul wattage van 15W en dimbare functie, kan jij de lichtintensiteit naar wens aanpassen. Of het nu is voor gezellige avondjes op de bank, of het uitlichten van je favoriete kunstwerk, deze wandlamp weet moeiteloos te voldoen aan al je verlichtingsbehoeften. Dankzij een breedte van 60cm en height van 90cm, voegt hij in elke ruimte, groot of klein, een uniek element van luxe toe. Zijn strakke, minimalistische design maakt deze lamp niet enkel een bron van licht, maar ook een stijlvol statement in je interieur. Kies voor de POINTER wandlamp en geef je ruimte die welverdiende upgrade.
€ 64,95
Meer informatie
SKU 400.0001.09
Designer Overige
Wattage 15W
Dimbaar Ja
Driver Inclusief
IP waarde IP20
Input Voltage 230VAC
Klasse geaard
Kleurtemperatuur 2700K EXTRA WARM WIT LICHT
LED levensduur 50.000 h
Lichtbron geïntegreerde LED verlichting
Lumen output 900lm
Product Breedte 60cm
Product Hoogte 90cm
RA waarde CRI90
Webshop Only Webshop Only

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Verfraai je leefruimte met de POINER wandlamp van Maretti Lighting. Deze opvallende lamp combineert smaakvol comfort en stijl dankzij zijn uitnodigende, extra warm wit licht van 2700K. De diepzwarte afwerking en strakke vormgeving geven dit juweel een minimalistische, maar luxe presentatie.


Gebruikmakend van een krachtige 15W LED-lamp, straalt deze verlichtingsoplossing een helder en toch warm licht uit. Dit verrijkt niet alleen de esthetiek van elke kamer, maar biedt ook veelzijdigheid dankzij de dimbare functie. Hiermee kan je gemakkelijk de lichtintensiteit aanpassen aan de gewenste sfeer of noodzaak, of je nu een gezellig avondje plant of een kunstwerk wilt uitlichten.


Met een indrukwekkende breedte van 60 cm en hoogte van 90 cm voegt de POINTER wandlamp een opvallend en uniek element van luxe toe aan elke ruimte, ongeacht de omvang. De strakke vormgeving en diepzwarte afwerking maken deze sfeermaker niet alleen tot een doeltreffende lichtbron, maar ook tot een chic pronkstuk dat je interieur naar een hoger niveau tilt. Kies voor de POINTER wandlamp en ervaar de upgrade die je ruimte verdient.


Omschrijving