PEARL FLOOR 3-lichts brons Designed By Herman Peters

De PEARL Floor, ontworpen door Herman Peters, is een creatieve oplossing voor goed licht en een echte eyecatcher in uw interieur. Met zijn bronzen afwerking en drie lichtbronnen zorgt deze vloerlamp voor een mooie lichtopbrengst. Maar wat deze lamp echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om het licht te dimmen en zo een zachte warme gloed te creëren. De lichtbronnen bevinden zich namelijk onzichtbaar in de glazen bollen. Met een hoogte van 136cm en een lengte van 2,5m kabel is deze lamp niet alleen functioneel maar ook een prachtige toevoeging aan uw interieur. Neem contact op met onze verkoopafdeling via orders@maretti.com voor meer informatie over dit op order geproduceerde verlichtingsarmatuur. Laat ons u helpen bij het vinden van de perfecte verlichting.
€ 1.649,00
Meer informatie
SKU 13.0508.03
Designer Herman Peters
Aantal lichtbronnen 3-lichts
COLLECTIE PEARL
Dimbaar Ja
Driver Inclusief
IP waarde IP20
Input Voltage 230VAC
Kleurtemperatuur 2700K EXTRA WARM WIT LICHT
LED levensduur 30.000 h
Lengte kabel 2,5M
Lichtbron geïntegreerde LED verlichting
Product Hoogte 136cm
RA waarde CRI90
Soort dimmer/schak vloerdimmer

Meer informatie

De PEARL Floor, ontworpen door Herman Peters, is een creatieve oplossing voor verlichting in uw luxe interieur. Dit verlichtingsarmatuur van Maretti Lighting biedt niet alleen een mooie lichtopbrengst, maar ook een zachte warme gloed wanneer de lamp gedimd wordt. Wat dit product echt bijzonder maakt, is dat de lichtbronnen zich onzichtbaar bevinden in de glazen bollen. Het bronzen design voegt een elegante touch toe aan uw ruimte.
Met een hoogte van 136 cm en 3 lichten, zorgt de PEARL Floor voor voldoende licht en creëert het een sfeervolle ambiance. Daarnaast is deze vloerlamp dimbaar, zodat u de lichtintensiteit kunt aanpassen aan uw behoeften. De 2700K EXTRA WARM WITTE LICHTtemperatuur zorgt voor een aangename en gezellige sfeer.
Dit verlichtingsarmatuur wordt doorgaans op bestelling geproduceerd bij Maretti Lighting. Neem contact op met onze verkoopafdeling via orders@maretti.com om de mogelijkheden te bespreken. Ons team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte verlichting voor uw interieur.

Omschrijving