PALOMA 111 CTA set met driver

Ontdek de unieke PALOMA 111 CTA set met driver van Maretti Lighting. Deze alles-in-één en plug&play lichtbron heeft een diameter van 111mm en is perfect voor luxe verlichtingsprojecten. Met een breed scala aan lichttemperaturen, variërend van ultra warm tot warm licht, kunt u de perfecte sfeer creëren. De 12,6W wattage zorgt voor een energiezuinige verlichting die gemakkelijk dimbaar is met fase afsnij/triac dimmers. Met een lengte van 2 meter biedt de kabel voldoende flexibiliteit voor een eenvoudige installatie. Upgrade uw interieur met de PALOMA 111 CTA set en geniet van een stijlvolle en gebruiksvriendelijke verlichting.
€ 78,90
G
Meer informatie
SKU 100.0102.29
Designer Overige
Fitting P&P
Wattage 12,6W
COLLECTIE PALOMA
Dimbaar Ja
Driver Inclusief
Energy Label G
Input Voltage 230VAC
Kleurtemperatuur CTA, VAN ULTRA WARM TOT WARM LICHT
LED levensduur 50.000 h
Lengte kabel 2M
Lumen output 750lm
Soort stekker primair Eurostekker
Type dimmen fase afsnij/triac

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert de PALOMA 111 CTA set met driver, een alles-in-één en plug & play lichtbron met een diameter van 111mm. Deze luxe verlichting is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten.


De PALOMA 111 CTA set biedt verschillende lichttemperaturen, variërend van ultra warm tot warm licht. Met een wattage van 12,6W kunt u rekenen op een energie-efficiënte verlichtingsoplossing. Het dimbare ontwerp maakt het mogelijk om de verlichting naar wens aan te passen.


Dankzij de fase afsnij/triac dimbaarheid geniet u van optimale controle over de helderheid van uw verlichting. Met een lengte van 2 meter biedt de meegeleverde kabel voldoende flexibiliteit voor installatie op verschillende locaties.


Deze PALOMA 111 CTA set met driver is ideaal voor mensen die waarde hechten aan zowel stijl als functionaliteit. Of het nu gaat om algemene verlichting of het creëren van sfeer in uw interieur, deze luxe verlichting voldoet aan al uw behoeften. Voeg een vleugje elegantie en moderniteit toe aan uw leefruimte met de PALOMA 111 CTA set met driver van Maretti Lighting.

Omschrijving