OUTDOOR verlengkabel 5m

De zwarte OUTDOOR verlengkabel van Maretti Lighting is een handige oplossing om armaturen in de tuin aan te sluiten, zelfs op afstand. Met een lengte van 5 meter biedt deze kabel voldoende flexibiliteit om verder weg gelegen armaturen van stroom te voorzien. Met een diameter van 2 cm is de kabel stevig en duurzaam. Het gebruiksgemak staat voorop bij dit product, zodat u zonder gedoe kunt genieten van luxe verlichting in uw tuin. Voeg deze innovatieve verlengkabel toe aan uw tuinverlichtingssysteem en creëer de perfecte sfeer.
€ 20,95
Meer informatie
SKU 14.2127.04
EAN code 9788755025660
Product diameter 2cm
Designer Overige
COLLECTIE OUTDOOR VERLENGKABEL
IP waarde IP65
Lengte kabel 5m
Soort stekker primair PL01-1

Meer informatie

Maretti Lighting presenteert de OUTDOOR verlengkabel 5m, een essentieel accessoire om uw armaturen in de tuin op grotere afstand te kunnen aansluiten. Met een lengte van 5 meter biedt deze zwarte verlengkabel u de flexibiliteit die u nodig heeft om uw verlichtingsopstelling naar wens te positioneren.


Met een diameter van 2cm is de kabel robuust en duurzaam, waardoor hij bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en langdurig buitengebruik. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kabelbreuk of slechte prestaties, omdat Maretti Lighting bekend staat om zijn hoogwaardige producten.


Het gebruiksgemak van de OUTDOOR verlengkabel 5m maakt het eenvoudig om uw verlichtingssysteem uit te breiden zonder dat gereedschap of technische kennis nodig is. U kunt moeiteloos en snel genieten van de prachtige sfeerverlichting in uw tuin zonder enige beperkingen.

Omschrijving