NEEDLE vloerlamp 20W 2700K

Ervaar de luxe van Maretti Lighting met de Needle vloerlamp. Een perfecte balans tussen minimalistisch design en elegante uitstraling, uitgevoerd in het tijdloze zwart. Met een lichttemperatuur van 2700K voor extra warm wit en een wattage van 20W, biedt dit model aanpasbare lichtintensiteit via de handige dimfunctie. De lamp is draaibaar voor gerichte verlichting, voegt veelzijdige functionaliteit toe aan het stijlvolle ontwerp. De totale hoogte van de lamp is 124 cm, met een strakke diameter van 1,6 cm. Deze vloerlamp wordt compleet geleverd met geïntegreerde LED-lichtbron. Combineer met Needle hanglampen voor een harmonieuze verlichtingservaring. Meer details vindt u onder ‘Meer informatie’.
€ 94,95
Meer informatie
SKU 400.0001.08
Designer Overige
Wattage 20W
Product diameter 1,6cm
COLLECTIE NEEDLE
Dimbaar Ja
Driver Inclusief
IP waarde IP20
Input Voltage 230VAC
Kleurtemperatuur 2700K EXTRA WARM WIT LICHT
LED levensduur 50.000 h
Lichtbron geïntegreerde LED verlichting
Lumen output 1080lm
Product Hoogte 124cm
RA waarde CRI90
Soort dimmer/schak vloerdimmer
Webshop Only Webshop Only

Meer informatie

Handleiding

Downloads

De Needle vloerlamp van Maretti Lighting vormt een echte statement-piece voor diegenen op zoek naar luxe en sfeervolle verlichting. Deze lamp met een minimalistisch design is een uniek stuk dat in elke omgeving kan worden geïntegreerd - of u nu op zoek bent naar extra verlichting naast uw favoriete fauteuil, in de lobby of zelfs in uw privékantoor. Naadloos passend in de hoek van uw woonkamer of een andere ruimte in uw huis, transformeert het de esthetiek met subtiele klasse.


De Needle vloerlamp staat trots met zijn hoogte van 124 cm en straalt warm wit licht uit met een temperatuur van 2700 K, gevoed door een krachtige 20W lichtbron. De lamp is uitgerust met een dimbare functie, zodat u de intensiteit van de verlichting kunt aanpassen aan elke stemming of tijd van de dag. Het is perfect voor het creëren van sfeer tijdens een relaxed moment met een boek, een feestelijke bijeenkomst of gewoon voor het genieten in een subtiele verlichte ruimte.


Deze slanke en zwarte vloerlamp heeft een ongelooflijk dunne diameter van slechts 1.6 cm en doorbreekt de conventionele lampstijlvernauwt het niet het gevoel van ruimtelijkheid, wat het een geweldige keuze maakt voor ruimtes die minimalistische verlichting nodig hebben zonder te hoeven inleveren op lichtkwaliteit en -sterkte. De Needle vloerlamp gaat verder dan alleen het bieden van licht, het is een verfijnde combinatie van techniek en moderne esthetiek, die stijl, functionaliteit en veelzijdigheid in harmonie brengt. De kleur in afgewerkt zwart voegt een industrieel tintje toe aan uw interieur, waardoor de lamp een toevluchtsoord van elegantie wordt.


Omschrijving