MONOPOINT Dali 3 fase wit

Maak kennis met de MONOPOINT Dali 3 fase wit van Maretti Lighting. Deze 3-fase Monopoint is speciaal ontworpen om aan het plafond te bevestigen. Met deze praktische oplossing kunt u een enkele 3-fase railspot installeren, wat zorgt voor een moderne en strakke uitstraling in uw ruimte. De MONOPOINT Dali 3 fase wit is dimbaar, waardoor u de perfecte sfeer kunt creëren. Dankzij het gebruik van het dali-systeem geniet u van eenvoud en gemak bij het regelen van de lichtsterkte. Breng stijl en gebruiksgemak samen met de MONOPOINT Dali 3 fase wit.
€ 35,95
Meer informatie
SKU 12.4403.05
Designer Overige
COLLECTIE MONOPOINT
Dimbaar Ja
IP waarde IP20
Type dimmen dali

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert de MONOPOINT Dali 3 fase in de elegante kleur wit. Dit accessoire is de perfecte toevoeging aan uw luxe verlichtingssysteem. Met deze 3-fase Monopoint kunt u moeiteloos één 3-fase railspot bevestigen aan uw plafond.


Deze MONOPOINT Dali 3 fase bevat een handig dimbaar systeem dat uw verlichting naar wens kan aanpassen. Met behulp van het dali-systeem heeft u volledige controle over de intensiteit van het licht, waardoor u altijd de juiste sfeer kunt creëren.


Deze Monopoint is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. U kunt het eenvoudig installeren zonder gereedschap of technische kennis. Het minimalistische ontwerp sluit naadloos aan bij elke interieurstijl.


Upgrade uw luxe verlichtingssysteem met de MONOPOINT Dali 3 fase van Maretti Lighting en geniet van de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. Ontdek de mogelijkheden en breng sfeer in elke ruimte.

Omschrijving