MINIBAR 600mm wandstraler 15W 3000K

Ontdekt de strakke elegantie en warme ambiance met de MINIBAR 600mm wandstraler van Maretti Lighting. Dit hoogwaardige, koppelbare lichtapparaat, met een subtiele breedte van 3 cm en hoogte van 5,2 cm, is gespecialiseerd in buitenverlichting, dankzij de IP66-certificatie die weerstand biedt tegen alle weersomstandigheden. De wandstraler maakt indruk met zijn 15W kracht, die een comfortabele sfeer van 3000K warm wit licht verspreidt. Het gestroomlijnde aluminium design draagt bij aan de algehele elegantie. Voeg een voedingskabel, verlengkabel en driver toe (afzonderlijk beschikbaar) voor een geoptimaliseerde buitenverlichting. Koppel meerdere eenheden om indrukwekkende lichtlandschappen te creëren. Laat de nacht tot leven komen met de MINIBAR 600mm wandstraler.
Regular Price € 165,00 Special Price € 49,95
Meer informatie
SKU 100.0082.48
Designer Overige
Wattage 15W
Bundel 45°
COLLECTIE MINIBAR
Driver Exclusief
IP waarde IP67
Input Voltage 24VDC
Kleurtemperatuur 3000K WARM WIT LICHT
LED levensduur 40.000 h
Lichtbron geïntegreerde LED verlichting
Lumen output 1050lm
Product Breedte 3cm
Product Hoogte 5,2cm
Product Lengte 60cm
RA waarde CRI80

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Laat u betoveren door de sublieme esthetiek van de MINIBAR 600mm wandstraler, een meesterwerk van verlichtingsontwerp. Ontworpen door Maretti Lighting, is dit IP66 gecertificeerde product de perfecte metgezel voor uw buitenruimtes, het creëren van de ideale sfeer met 3000K warm wit licht.


Met zijn slanke afmetingen van 3 cm breed en 5,2 cm hoog, straalt de MINIBAR een discrete klasse uit die naadloos aansluit bij elke buitenruimte. Ondanks zijn minimale omvang, levert deze wandstraler dynamische verlichting via energiezuinige 15W LED-technologie, die naadloos in het product is geïntegreerd.


De flexibiliteit van de MINIBAR maakt hem ongeëvenaard. Door de armaturen direct aan elkaar te koppelen met de voorgegoten 20cm kabel, kunt u een langgerekte reeks van licht creëren, perfect voor rijwegen, loopbruggen of terrascarrousels. En voor grotere afstanden kan zonder moeite een verlengkabel van 1 meter worden toegevoegd.


Het is beschikbaar in een stijlvolle aluminium kleur, zodat deze naadloos opgaat in de buitenomgeving. Bestel vandaag nog uw MINIBAR 600mm wandstraler, samen met voedingskabel, verlengkabel en aanstuurhard om uw buitenruimte te verrijken met het serene, warme licht van dit verfijnde verlichtingsapparaat. Bij Maretti Lighting bieden we u de oplossing om uw avonden vol sfeer en charme te verlichten.

Omschrijving

Accessoires