LUCIFER E27 standaardlamp 2200K

De LUCIFER E27 standaardlamp van Maretti Lighting is een retrofitlamp die perfect past bij de moderne interieurs die streven naar een luxueuze uitstraling. Met zijn opaalkleurige omhulsel en een lichttemperatuur van 2200K ULTRA WARM WIT LICHT, creëert deze lamp een gezellige en warme sfeer in elke ruimte. De lamp heeft een wattage van 6W, waardoor hij zowel energiezuinig als helder is. Met een hoogte van 11cm en een diameter van 6cm is deze lamp compact maar toch opvallend. Het gebruiksgemak wordt versterkt doordat de lamp niet dimbaar is, waardoor je altijd kunt genieten van de perfecte lichtintensiteit.
Regular Price € 14,45 Special Price € 1,50
G
Meer informatie
SKU 21.8955.05
Wattage 6W
Product diameter 6cm
Designer Overige
Bundel 360°
Energy Label G
Input Voltage 230VAC
Kleurtemperatuur 2200K ULTRA WARM WIT LICHT
LED levensduur 25.000 h
Lumen output 450lm
Powerfactor 0.9
Product Hoogte 11cm
RA waarde CRI95
Type dimmen niet dimbaar

Meer informatie

Maretti Lighting presenteert de LUCIFER E27 standaardlamp 2200K, een innovatieve retrofitlamp die uw interieur naar een hoger niveau tilt. Met zijn opvallende opaal kleur voegt deze lamp een vleugje luxe toe aan elke ruimte. De lichttemperatuur van 2200K biedt een ultrawarm wit licht dat een aangename en gezellige sfeer creëert.


Met een wattage van 6W biedt de LUCIFER E27 standaardlamp voldoende helderheid om uw favoriete hoeken en meubelstukken te accentueren. Het compacte formaat van 11cm hoogte en 6cm diameter maakt deze lamp perfect voor verschillende verlichtingsopstellingen en decoratiestijlen.


Het design van deze lamp is zo vakkundig ontworpen dat het de aandacht van elke interieurliefhebber trekt. Met zijn elegante uitstraling en hoogwaardige afwerking is de LUCIFER E27 standaardlamp een tijdloze keuze.


De LUCIFER E27 standaardlamp is een niet-dimbare retrofitlamp die eenvoudig te installeren is. Dankzij het gebruiksgemak kunt u gemakkelijk en snel van zijn prachtige licht genieten.


Upgrade uw interieur met de LUCIFER E27 standaardlamp 2200K van Maretti Lighting en creëer een omgeving die u inspireert en verwelkomt.

Omschrijving