KODIAK 35 1-fase railspot zwart

De exclusieve KODIAK 35 1-fase railspot van Maretti Lighting in het elegant zwart is de perfecte keuze voor het prachtig aanlichten van kunstwerken. Met zijn strakke design en gerichte lichtbundel creëert deze railspot een unieke sfeer en zorgt hij ervoor dat elke kunstwerk volledig tot zijn recht komt. De railspot wordt geleverd zonder lichtbron, waardoor je de vrijheid hebt om de perfecte lichtbron te kiezen die aan jouw wensen voldoet. Met een maximaal wattage van 10W en een diameter van 4cm is deze railspot een compact en veelzijdig verlichtingsarmatuur. Of het nu gaat om een kunstgalerij, een kunstwerk in een restaurant of gewoon in je eigen huis, met de KODIAK 35 1-fase railspot kun je altijd de juiste sfeer creëren. Upgrade je verlichting met deze exclusieve railspot van Maretti Lighting en laat je kunstwerken stralen als nooit tevoren.
€ 74,95
Meer informatie
SKU 12.6909.04
Wattage max. 10W
Product diameter 4cm
Designer Overige
COLLECTIE KODIAK
Hoeveel lichts 1-Lichts
IP waarde IP20
Input Voltage 230VAC
Klasse geaard
Lichtbron exclusief lichtbron
Product Lengte 12,2cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ontdek de exclusieve KODIAK 35 1-fase railspot zwart van Maretti Lighting, hét verlichtingsarmatuur dat jouw kunstwerken laat stralen als nooit tevoren.


Met zijn strakke design en gerichte lichtbundel creëert deze railspot een unieke sfeer en zorgt hij ervoor dat elke kunstwerk volledig tot zijn recht komt.


De KODIAK 35 wordt geleverd zonder lichtbron, zodat je volledige vrijheid hebt om de perfecte lichtbron te kiezen die aan jouw wensen voldoet. Of je nu kiest voor een warme gloed of juist helder licht, met dit verlichtingsarmatuur realiseer je altijd de gewenste sfeer.


Met een maximaal wattage van 10W en een compacte diameter van 4cm is deze railspot een veelzijdig verlichtingsproduct. Of het nu gaat om een kunstgalerij, een kunstwerk in een restaurant of gewoon in je eigen huis, de KODIAK 35 1-fase railspot is de perfecte keuze.


Upgrade je verlichting met dit exclusieve verlichtingsarmatuur en geef jouw kunstwerken het podium dat ze verdienen. Van moderne sculpturen tot klassieke schilderijen, deze railspot laat elk kunstwerk in het juiste licht stralen.


Met de KODIAK 35 1-fase railspot zet je niet alleen kunstwerken in de spotlight, maar creëer je tevens een bijzondere sfeer in elke ruimte. Of je hem nu plaatst in je woonkamer, eetkamer of slaapkamer, de elegantie van de zwarte railspot voegt een vleugje luxe en chique toe aan jouw interieur.


Ben je een kunstliefhebber, restauranteigenaar of interieurontwerper die waarde hecht aan exclusief design en perfecte verlichting? Dan biedt de KODIAK 35 1-fase railspot zwart de ideale oplossing.


Maak van verlichting een statement met de KODIAK 35 1-fase railspot zwart van Maretti Lighting en laat je kunstwerken stralen in hun volle glorie.

Omschrijving

Accessoires