KLAAR lampenkap cognac

De KLAAR lampenkap in de kleur cognac is een prachtige toevoeging aan de KLAAR vloerlamp van Maretti Lighting. Met zijn elegante en tijdloze ontwerp voegt deze lampenkap direct een vleugje stijl toe aan iedere ruimte. De warme cognac kleur zorgt voor een gezellige en sfeervolle verlichting, terwijl het gebruiksgemak gegarandeerd is. De lampenkap is gemaakt van hoogwaardige materialen en is eenvoudig te installeren op de KLAAR vloerlamp. Creëer een luxueuze ambiance in uw interieur met de KLAAR lampenkap in cognac.
€ 143,95
Meer informatie
SKU 13.7585.55
Designer Overige
KLEUR cognac
Lampenkap Hoogte (cm) 31,7cm

Meer informatie

Maretti Lighting presenteert de KLAAR lampenkap in de prachtige kleur Cognac. Deze lampenkap is speciaal ontworpen als accessoire voor de KLAAR vloerlamp. Met zijn elegante en tijdloze ontwerp voegt deze lampenkap een vleugje stijl toe aan elke ruimte.


De KLAAR lampenkap is vervaardigd met de hoogste kwaliteit. Het gebruik van duurzame materialen zorgt ervoor dat deze lampenkap lang meegaat. De rijke, warme cognac kleur geeft een luxueuze uitstraling en past perfect in diverse interieurstijlen.


Deze lampenkap biedt niet alleen een prachtige esthetiek, maar ook een functioneel ontwerp. Het zorgt voor een aangenaam diffuus licht en creëert een sfeervolle ambiance in elke ruimte. Combineer de KLAAR lampenkap met de KLAAR vloerlamp voor een harmonieus geheel.


Upgrade uw interieur met de KLAAR lampenkap in de kleur Cognac. Laat uw ruimte stralen met dit prachtige accessoire van Maretti Lighting.

Omschrijving