JUG AT WALL wandlamp zwart/goud

Ervaar de subtiele verfijning van de Jug AT Wall wandlamp van Maretti Lighting. Gecreëerd door het prestigieuze label, Maretti Black Label, combineert dit ontwerp (Wat) de klassieke grandeur van goud met de strakke uitstraling van zwart in een carré formaat van 22cm in hoogte en 8,5 cm in diameter (Wie & Waar). Perfect om aangenaam licht (Waarom) in uw woon- of werkruimte te brengen en daarbij dynamische schaduwen op uw muren te creëren. Door zijn enkele GU10 max 10W lichtbron springt deze wandlamp meteen in het oog, en voor een unieke ambiance kunt u de lichtintensiteit ook aanpassen op uw stemming. Daarnaast kunt u door meerdere lampen naast elkaar te plaatsen, een unieke look and feel in uw ruimte creëren. Deze wandlamp is niet zomaar een verlichtingsbron, het is een uiterst stijlvolle toevoeging aan uw interieur die de perfecte combinatie biedt van elegantie en functionaliteit (Hoe & Wanneer).
€ 188,95
Meer informatie
SKU 13.9066.150
Designer Maretti Black Label
Wattage max. 10W
Product diameter 8,5cm
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
COLLECTIE JUG
Input Voltage 230VAC
Klasse geaard
Lichtbron excl. lichtbron
Product Hoogte 22cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Voor degenen die op zoek zijn naar een elegant en stijlvol accent in hun interieur, biedt Maretti Lighting de JUG AT WALL wandlamp in zwart en goud. Deze verleidelijke wandlamp is een samensmelting van klassieke stijl en industriële charme, met een uniek carre-formaat design en een kunstige mix van zwart en goud. Het heeft een hoogte van 22 cm en een diameter van 8,5 cm, waardoor het zowel subtiel als opvallend is.


De JUG AT WALL wandlamp is ontworpen met een GU10 max 10W lichtbron, om zo een prachtige lichtspreiding te creëren die dynamische, muzikale schaduwen op uw muren werpt. Zijn compacte maar krachtige verlichtingscapaciteit maakt het ideaal voor gebruik in zowel woonruimten als werkruimten, door het creëren van een intrigerende look en feel wanneer meerdere lampen naast elkaar worden gebruikt.


Onderdeel van de Black Label collectie van Maretti, staat deze wandlamp niet alleen symbool voor luxueuze verlichting, maar ook voor de mogelijkheid om de lichtintensiteit aan te passen aan uw stemming, ruimte en functie. Of het nu ontspannend of energiek, sfeer- of taakgericht moet zijn, de JUG AT WALL wandlamp zorgt voor een chique en elegante afwerking die de esthetiek van uw ruimte naar een hoger niveau tilt.

Omschrijving