HYDRO 1500 4000K

Ontworpen voor elegantie en functionaliteit, tilt de grijze HYDRO 1500 van Maretti Lighting uw buitenverlichting naar een hoger niveau. Wat is het precies? Het is een 50W enkel lichtsysteem dat met zijn 4000K koel wit licht, elk buitengebied zoals parkeergarages en overkappingen helder maakt. Waar is het voor? Met zijn stof- en waterdichte eigenschappen, is deze robuuste lamp perfect geschikt voor elk type weer, waardoor uw uitgestrekte buitenruimtes veiliger en stijlvoller worden. Wanneer kunt u ervan genieten? Dag en nacht. Helaas is deze variant niet dimbaar, maar zijn effectiviteit en consistentie van licht maken het tot een onmisbare aanvulling op uw ruimte. Het ontwerp, met een breedte van 9,2cm en een hoogte van 7,5cm, is compact en past naadloos in elk buiteninterieur. Hoe installeer je het? Dat is de beste eigenschap, het is eenvoudig te installeren en belooft langdurige verlichting met een ongeëvenaarde stijl. Kies vandaag nog voor de HYDRO 1500.
€ 184,95
Meer informatie
SKU 10.1876.07
Designer Overige
Wattage 50W
COLLECTIE HYDRO
Driver Inclusief
IP waarde IP65
Input Voltage 230VAC
Klasse geaard
Kleurtemperatuur 4000K KOEL WIT LICHT
LED levensduur 54.000 h
Lichtbron geïntegreerde LED verlichting
Lumen output 5873lm
Product Breedte 9,2cm
Product Hoogte 7,5cm
Product Lengte 150cm
RA waarde CRI80
Slagvastheid IK08
Type dimmen niet dimbaar

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Omarm de donkere avonden met de HYDRO 1500 van Maretti Lighting, speciaal ontworpen voor verlichting van buitengebieden. Dit efficiënte model is bijzonder geschikt voor buitenlocaties zoals parkeergarages en overkappingen, niet enkel vanwege zijn functionaliteit maar ook vanwege zijn stijlvolle grijze uitstraling.


Geniet van 4000K warmwit licht van dit 50W model dat elk buitengebied met gemak trakteert op helder licht. Vervaardigd met precisie om stof en water te weerstaan, blijft dit model zelfs bij wisselende weersomstandigheden onberispelijk werken. Hoewel niet dimbaar, zal deze manier van verlichting een rol spelen die zijn waarde bewijst in de loop van tijd.


De compacte afmetingen van 9,2 cm breed en 7,5 cm hoog geeft dit enkel lichtsysteem de veelzijdigheid om te harmoniëren met elk buiteninterieur. Maak uw buitenruimten veiliger en stijlvoller met de betrouwbare prestaties van de HYDRO 1500.

Omschrijving