GIRATO E27 tube 300mm 1975K

De verlichtingswereld krijgt een nieuwe definitie met de GIRATO E27 tube 300mm 1975K, een verfijnd ontwerp van Maretti Lighting. Deze lamp, gewikkeld in een betoverende amberkleurige teint, straalt een ultra warm wit licht uit met een temperatuur van 1975K, waardoor het een ideaal middelpunt is voor elke intieme setting. Het strakke en slanke design, met een indrukwekkende hoogte van 28,7 cm en een diameter van slechts 3 cm, ademt subtiliteit en elegantie. Voor degenen die graag spelen met lichtintensiteit, debuteert deze lamp met een innovatieve functie - een 8W, energie-efficiënte dimbare triac technologie, waardoor je de helderheid kunt aanpassen naar je stemming. Of je nu wilt ontspannen in je woonkamer of een gezellige ambiance in je slaapkamer wilt creëren, deze lamp voegt ongetwijfeld een vleugje luxe toe aan jouw interieur en biedt een unieke sfeerbeleving.
€ 40,95
Meer informatie
SKU 21.9158.45
Designer Overige
Fitting E27
Wattage 8W
Product diameter 3cm
Bundel 360°
COLLECTIE GIRATO
Dimbaar Ja
Input Voltage 230VAC
Kleurtemperatuur 1975K ULTRA WARM WIT LICHT
LED levensduur 25.000 h
Lumen output 350lm
Product Hoogte 28,7cm
RA waarde CRI90
Type dimmen triac

Meer informatie

De GIRATO E27 tube 300mm 1975K van Maretti Lighting is een verlichtingsmeesterwerk ontworpen om uw interieur naar een hoger niveau te brengen. Dit buisvormige retro-lampje, met zijn intrigerende amberkleurige gloed, zorgt voor een unieke ambiance door de ultra warme witte lichttemperatuur van 1975K.


Zijn verfijnde elegantie komt voort uit zijn slanke ontwerp, een hoogte van 28,7 cm en een doorsnede van slechts 3 cm. Deze innovatieve lamp heeft een energiezuinig wattage van 8W en is met de krachtige triac-technologie dimbaar, waardoor u de helderheid naar wens kunt aanpassen voor het creëren van de perfecte sfeer.


Dit prachtig ontworpen product voegt een verfijnd tintje toe aan elke kamer, van de woonkamer tot de slaapkamer, en zorgt voor een intieme en luxe ambiance. Het is meer dan alleen een lamp - het is een uitnodiging tot pure sfeerbeleving.

Omschrijving