Forzatrack 3m DALI

Ontdek de Forzatrack 3m DALI van Maretti Lighting, een bijzonder modulair railsysteem dat perfect aansluit bij jouw interieurwensen. Deze zwarte rail van 1 meter lang biedt eindeloze mogelijkheden om de lichtpunten eenvoudig aan te passen. Het is de ideale oplossing voor wie graag wil spelen met de sfeer in huis. Met de mogelijkheid tot dimmen via het dali systeem creëer je moeiteloos de gewenste ambiance. Met een breedte van slechts 3,9cm en een hoogte van 7,6cm is dit design van Maretti Lighting een subtiele en stijlvolle toevoeging aan jouw interieur.
€ 539,00
Meer informatie
SKU 12.5503.04
Designer Maretti Black Label
COLLECTIE FORZATRACK
Dimbaar Ja
Driver Exclusief
IP waarde IP20
Input Voltage 24VDC
Product Breedte 3,9cm
Product Hoogte 7,6cm
Product Lengte 300cm
Type dimmen dali

Meer informatie

Handleiding

Downloads

De Forzatrack 3m DALI is een veelzijdige rail die perfect past bij het Forzatrack DALI systeem van Maretti Lighting. Met dit modulaire systeem creëer je eenvoudig een unieke verlichtingsoplossing die naadloos aansluit bij je interieur.


Deze zwarte rail heeft een breedte van 3,9 cm en een hoogte van 7,6 cm, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook een esthetische toevoeging aan je ruimte vormt. Het is ontworpen door de talentvolle designer van Maretti Black Label, wat garant staat voor hoogwaardige kwaliteit en stijl.


Wat deze rail echt bijzonder maakt, is de dimbaarheid dankzij het DALI-systeem. Hiermee kun je de lichtsterkte aanpassen aan je voorkeuren en de sfeer in de ruimte. Ongeacht je wensen, de Forzatrack 3m DALI biedt precies wat je nodig hebt om je verlichting te personaliseren.


Ontdek de mogelijkheden van de Forzatrack 3m DALI en breng je verlichting naar een hoger niveau. Voeg dit accessoire toe aan je winkelmandje en creëer een unieke sfeer in huis.

Omschrijving

Accessoires