Forzatrack 1m DALI

De Forzatrack 1m DALI van Maretti Lighting is een indrukwekkend zwarte rail van 1 meter lang, speciaal ontworpen voor het Forzatrack DALI systeem. Met dit modulaire systeem kunnen de lichtpunten eenvoudig worden aangepast aan het interieur. Deze rail is niet alleen stijlvol, maar ook dimbaar dankzij de DALI technologie. Met een breedte van slechts 3,9cm en een hoogte van 7,6cm past de Forzatrack naadloos in elke ruimte. Laat je inspireren door de minimalistische schoonheid van deze Maretti Black Label creatie en breng jouw verlichtingsbeleving naar een hoger niveau.
€ 226,95
Meer informatie
SKU 12.5501.04
Designer Maretti Black Label
COLLECTIE FORZATRACK
Dimbaar Ja
Driver Exclusief
IP waarde IP20
Input Voltage 24VDC
Product Breedte 3,9cm
Product Hoogte 7,6cm
Product Lengte 100cm
Type dimmen dali

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting introduceert de Forzatrack 1m DALI: een zwarte rail van 1 meter voor het Forzatrack DALI systeem. Dit modulaire systeem maakt het eenvoudig om de lichtpunten aan te passen aan het interieur. Met de Forzatrack 1m DALI voeg je niet alleen een stijlvol element toe aan je verlichtingsopstelling, maar ook een functionele dimfunctie.


Dankzij het DALI-dimbare systeem kun je de hoeveelheid licht naar wens aanpassen, voor de perfecte ambiance in elke ruimte. De Forzatrack 1m DALI heeft een breedte van 3,9cm en een hoogte van 7,6cm, waardoor hij naadloos integreert in elk interieur. De strakke vormgeving en zwarte kleur geven een moderne uitstraling aan je verlichtingssysteem.


De Forzatrack 1m DALI is onderdeel van de exclusieve Maretti Black Label-collectie. Met dit accessoire creëer je niet alleen een prachtige sfeerverlichting, maar voeg je ook een vleugje design toe aan je interieur. Ontdek nu de eindeloze mogelijkheden van de Forzatrack 1m DALI van Maretti Lighting!

Omschrijving

Accessoires