DRIVER DALI INTEL 160mA 1,2-8,7W WINSTA

Maak kennis met de DRIVER DALI INTEL 160mA 1,2-8,7W WINSTA, een indrukwekkend product van Maretti Lighting. Onmisbaar als u de perfecte ambiance in uw woning of bedrijfsruimte wilt creëren. Ondanks het compacte ontwerp, met een breedte van slechts 5,3cm en hoogte van 3cm, biedt deze driver een ongeëvenaarde lichtregeling. Het elegante ontwerp maakt dat dit accessoire naadloos aansluit bij diverse interieurstijlen, zonder overheersend te zijn. Fijn voor zowel werk- als ontspanningsruimtes. De unieke functionaliteit van deze DRIVER ligt in het Dali-dimsysteem waarmee u de lichtintensiteit volledig naar eigen smaak kunt instellen. De 2M Winsta 5-polige connector kabel die meegeleverd wordt, garandeert een snelle en eenvoudige installatie. Sit back, relax and enjoy de verrijkende impact van deze DRIVER op uw verlichtingssfeer. Dimbaar? Uiteraard! Maak uw eigen unieke lichtspektakel met de DRIVER DALI INTEL 160mA 1,2-8,7W WINSTA.
€ 94,95
Meer informatie
SKU 16.7001.0160.W
Designer Overige
COLLECTIE DRIVER INTEL 160MA 1,2-8,7W DALI
Dimbaar Ja
Input Voltage 230VAC
Lengte kabel 2M
Product Breedte 5,3cm
Product Hoogte 3cm
Product Lengte 11.8cm
Soort stekker primair Winsta 5p
Type dimmen dali

Meer informatie

Ontvlaam aan de alledaagse verlichting en omarm de fijne ambiance die Maretti Lighting biedt met de DRIVER DALI INTEL 160mA 1,2-8,7W WINSTA. Deze aanvulling op uw verlichtingscollectie brengt stijlvolle innovatie die niet alleen functioneel is maar ook visueel impactvol. Dankzij zijn compacte ontwerp met een breedte van 5,3 cm en een hoogte van 3 cm, integreert deze verlichtingsdriver naadloos in uw ruimte zonder deze te domineren.


Meer dan zomaar een accessoire, is deze driver essentieel om uw lichtervaring op te voeren naar een hoger niveau. Ongeacht of u zich in een werkomgeving of ontspanningsruimte bevindt, deze driver zorgt voor een geavanceerde visuele ambiance. Het Dali-dimsysteem stelt u in staat de lichtintensiteit naar wens aan passen, uzelf de volledige regie gevend over uw verlichting.


Maar waar deze driver echt in uitblinkt, is zijn gebruiksgemak. Met de bijgeleverde 2M Winsta 5-polige connector kabel, is een snelle en eenvoudige installatie gegarandeerd. Hoezeer het compacte ontwerp ook indruk maakt, het is de prestatie van deze driver die zorgt voor een geavanceerd lichtspel, op uw voorwaarden. Breng uw verlichtingsopstellingen naar nieuwe hoogten met de DRIVER DALI INTEL 160mA 1,2-8,7W WINSTA van Maretti Lighting.


Omschrijving