DRIVER fase aan en afsnij MINI MULTI 700mA 3,5-20W EUROSTEKKER

Ontdek de wereld van geavanceerde verlichting met deze DRIVER fase aan en afsnij MINI MULTI 700mA 3,5-20W EUROSTEKKER. Dit compacte wonder van Maretti Lighting, met afmetingen van slechts 5,2 cm breed en 2,2 cm hoog, garandeert betrouwbare prestaties voor de stroomregulatie van uw luxe verlichtingsprojecten. Ondanks zijn mini formaat, zorgt dit accessoire voor subtiele en heldere lichtopbrengst die perfect uw stijlvolle omgeving accentueert. Met de bijgeleverde 2 meter lange kabel wordt een flexibele installatie een fluitje van een cent. Maar wat werkelijk indruk maakt, is de ingebouwde dimfunctie - waardoor u de sfeer kunt afstemmen op elk moment. Met de eenvoudig te gebruiken plug-and-play-functionaliteit is optimale lichtsterkte altijd binnen handbereik. Dit is méér dan gewoon een aanvulling op uw luxeverlichting - dit is de sleutel om uw lichtbeleving te verheffen naar een uitzonderlijk niveau van elegantie en stijl.
€ 64,95
Meer informatie
SKU 16.8301.0700.E
Designer Overige
COLLECTIE DRIVER MINI MULTI 700MA 3,5-20W DIM
Dimbaar Ja
Input Voltage 230VAC
Lengte kabel 2M
Product Breedte 5,2cm
Product Hoogte 2,2cm
Product Lengte 11,1cm
Soort stekker primair Eurostekker
Type dimmen fase aan en afsnij

Meer informatie

Ontdek de geavanceerde verlichtingswereld met de DRIVER fase aan en afsnij MINI MULTI 700mA 3,5-20W EUROSTEKKER van Maretti Lighting. Ondanks dat deze compacte krachtpatser slechts 5,2 cm breed en 2,2 cm hoog is, biedt hij betrouwbare prestaties om de stroomregulatie van uw luxeverlichting moeiteloos te ondersteunen.


Deze accessoire is klein van formaat maar groots in zijn kracht; met zijn subtiele en scherpe lichtweergave accentueert het perfect uw luxe omgeving en helpt het om de juiste sfeer in uw ruimte te creëren. De DRIVER kan gemakkelijk worden geïnstalleerd dankzij de bijgeleverde 2 meter lange kabel, voor gegarandeerde flexibiliteit en een veelzijdige inzetbaarheid.


Wat dit product echt onderscheidt, is echter zijn ingebouwde dimfunctie. Deze maakt het mogelijk om de lichtintensiteit met gemak aan te passen aan de sfeer van het moment, een feature die essentieel is voor elke luxeverlichting. Dit, in combinatie met de handige plug-and-play-functionaliteit, zorgt ervoor dat een optimale lichtsterkte altijd binnen handbereik is. Dit is niet zomaar een aanvulling op uw luxe verlichting, dit is de belangrijkste tool die nodig is om uw lichtbeleving naar een hoger niveau te tillen.


Omschrijving