DRIVER DALI INTEL 350mA 4-18W WINSTA

Ontdek de ultieme dimervaring met de DRIVER DALI INTEL 350mA 4-18W WINSTA van Maretti Lighting. Deze DALI dimbare driver is voorzien van een handige plug&play stekker aan de secundaire zijde en een Winsta 5-polige connector met 2 meter kabel aan de primaire zijde. Met deze driver kunt u gemakkelijk en moeiteloos de verlichting in uw luxe interieur aanpassen naar de gewenste sfeer en intensiteit. Met een breedte van 5,3 cm en een hoogte van 3 cm is deze driver compact en past hij perfect bij uw design. Laat uw verlichting stralen en geniet van het gebruiksgemak dat deze DRIVER DALI biedt.
€ 94,95
Meer informatie
SKU 16.7001.0350.W
Designer Overige
COLLECTIE DRIVER INTEL 350MA 4-18W DALI
Dimbaar Ja
Input Voltage 230VAC
Lengte kabel 2M
Product Breedte 5,3cm
Product Hoogte 3cm
Product Lengte 11,8cm
Soort stekker primair Winsta 5p
Type dimmen dali

Meer informatie

Maretti Lighting presenteert de DRIVER DALI INTEL 350mA 4-18W WINSTA, een revolutionaire DALI dimbare driver met secundair een plug&play stekker en aan de primaire kant 2 meter kabel met Winsta 5-polige connector. Deze driver zorgt voor de ultieme gebruikerservaring en maakt het dimmen van de verlichting een fluitje van een cent.


Met een breedte van 5,3 cm en een hoogte van 3 cm heeft dit accessoire een compact en gestroomlijnd ontwerp, waardoor het gemakkelijk kan worden geïntegreerd in uw verlichtingsinstallatie. Daarnaast wordt het geleverd met een royale kabellengte van 2 meter, waardoor u flexibiliteit heeft bij het plaatsen van uw verlichtingsopstelling.


De DRIVER DALI INTEL 350mA 4-18W WINSTA is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het kan eenvoudig worden aangesloten en geconfigureerd met het plug&play stekkersysteem, waardoor installatie en onderhoud een fluitje van een cent zijn. De DALI dimbaarheid maakt het mogelijk om de verlichtingssterkte aan te passen aan uw voorkeuren en behoeften, en biedt u de volledige controle over de sfeer en ambiance van uw ruimte.


Of het nu gaat om het creëren van een gezellige sfeer in uw woonkamer, het uitlichten van een kunstwerk in uw galerij, of het toevoegen van een vleugje luxe aan uw hotellobby, de DRIVER DALI INTEL 350mA 4-18W WINSTA is de perfecte metgezel voor uw verlichtingsprojecten.

Omschrijving