DISCUS 50 inbouwspot wit

De draai- en kantelbare DISCUS 50 inbouwspot in elegant wit biedt u de veelzijdige verlichtingsoplossing die u zoekt. Gedistingeerd door Maretti Lighting, deze esthetisch verfijnde spot heeft een slank profiel met een hoogte van slechts 2,5 cm en een diameter van 8,2 cm. Met zijn enkele lichtuitvoer en maximaal verwachte vermogen van 20W, zorgt deze spot voor een gecureerd licht waar u het het meest nodig heeft. Let op, het armatuur wordt geleverd zonder lichtbron. Het is de perfecte toevoeging aan elk modern interieur waar de subtiele verfijning hand in hand gaat met functionaliteit.
€ 10,95
Meer informatie
SKU 11.2813.05.A
Zaagmaten 70-79mm
Designer Overige
Wattage max. 20W
Product diameter 8,2cm
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
COLLECTIE DISCUS
Driver Exclusief
IP waarde IP20
Lichtbron excl. lichtbron
Product Hoogte 2,5cm
Zaagmaat (mm) 70mm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Van de keuzevolle selectie van de Maretti Lighting collectie, biedt de DISCUS 50 inbouwspot wit een elegant en praktisch design. Dit inbouwarmatuur is speciaal ontworpen om stijlvolle en efficiënte verlichting te bieden. De witte kleur verschaft een minimalistische uitstraling terwijl de draai-en kantelbaarheid ervoor zorgt dat het lichtgevend gebied naar eigen voorkeur aangepast kan worden.


Vervaardigd om perfectie te benaderen, heeft de DISCUS 50 inbouwspot een compact ontwerp met een hoogte van slechts 2,5 cm en een diameter van 8,2 cm. Dit zorgt voor een subtiele integratie in het plafond. Met een maximum wattage van 20W, waarborgt deze spot een helder en effectief licht zonder te overheersen.


De 1-lichts uitvoering van de DISCUS inbouwspot benadrukt de precies afgestelde functionaliteit en de geraffineerde eenvoud dat dit product kenmerkt. Of u nou wilt lezen, werken of sfeer creëren, dit product leent zich voor elke situatie. De lichtbron wordt exclusief geleverd, wat u de mogelijkheid geeft uw keuze van belichting te personaliseren en de ambiance nog verder naar eigen hand te zetten.


Omschrijving

Accessoires