CRYSTAL STONE PLATEAU hanglamp 22-lichts + 6 spots

Laat je betoveren door de CRYSTAL STONE PLATEAU hanglamp van Maretti Lighting. Deze luxueuze verlichting is een ware eyecatcher in elke ruimte. Met 22 prachtige Crystal stones die zijn voorzien van LED-verlichting en 6 ledspotjes aan de onderzijde, creëert deze hanglamp een schitterende ambiance.Deze verlichtingsarmatuur wordt op orderbasis geproduceerd, zodat je verzekerd bent van een uniek en exclusief stuk. Heb je specifieke wensen? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling via orders@maretti.com. Wij staan klaar om je te helpen en samen je droomlamp te realiseren.Met een breedte van 35cm en een hoogte van 100cm neemt de CRYSTAL STONE PLATEAU hanglamp een prominente plek in jouw interieur in. De zwart gekleurde lamp en het extra warme witte licht met een temperatuur van 2700K creëren een luxe en intieme sfeer.Deze hanglamp is niet alleen een lust voor het oog, maar is ook praktisch. Het wattage van 29,5W zorgt voor voldoende helderheid, terwijl de dimbaarheid via de triac dimmer zorgt voor de perfecte lichtsterkte op elk moment van de dag.Met de CRYSTAL STONE PLATEAU hanglamp haal je niet alleen een prachtig designstuk in huis, maar ook een functionele en sfeervolle verlichtingsoplossing. Laat je inspireren door de mogelijkheden en maak van jouw interieur een ware parel.
€ 11.859,00
Meer informatie
SKU 13.3057.04
Designer Maretti Black Label
Wattage 29,5W
Aantal lichtbronnen 28-lichts
COLLECTIE CRYSTAL STONE PLATEAU
Dimbaar Ja
Driver Inclusief
IP waarde IP20
Input Voltage 230VAC
Kleurtemperatuur 2700K EXTRA WARM WIT LICHT
Lichtbron geïntegreerde LED verlichting
Product Breedte 35cm
Product Hoogte 100cm
Product Lengte 240cm
RA waarde CRI80
Type dimmen triac

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Laat je betoveren door de CRYSTAL STONE PLATEAU hanglamp van Maretti Lighting. Deze luxueuze verlichting is een ware eyecatcher in elke ruimte. Met 22 prachtige Crystal stones die zijn voorzien van LED-verlichting en 6 ledspotjes aan de onderzijde, creëert deze hanglamp een schitterende ambiance.


Deze verlichtingsarmatuur wordt op orderbasis geproduceerd, zodat je verzekerd bent van een uniek en exclusief stuk. Heb je specifieke wensen? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling via orders@maretti.com. Wij staan klaar om je te helpen en samen je droomlamp te realiseren.


Met een breedte van 35cm en een hoogte van 100cm neemt de CRYSTAL STONE PLATEAU hanglamp een prominente plek in jouw interieur in. De zwart gekleurde lamp en het extra warme witte licht met een temperatuur van 2700K creëren een luxe en intieme sfeer.


Deze hanglamp is niet alleen een lust voor het oog, maar is ook praktisch. Het wattage van 29,5W zorgt voor voldoende helderheid, terwijl de dimbaarheid via de triac dimmer zorgt voor de perfecte lichtsterkte op elk moment van de dag.


Met de CRYSTAL STONE PLATEAU hanglamp haal je niet alleen een prachtig designstuk in huis, maar ook een functionele en sfeervolle verlichtingsoplossing. Laat je inspireren door de mogelijkheden en maak van jouw interieur een ware parel.

Omschrijving