COSTA II wandlamp Designed By Marcel Wolterinck

Ontdek de betovering van de COSTA II wandlamp ontworpen door Marcel Wolterinck. Deze exclusieve wandlamp is gemaakt van massief RVS en wordt met de hand gelast in het atelier van Maretti Lighting. Puur vakmanschap! De speciale coating garandeert de duurzaamheid van elke COSTA. Met een breedte van 26cm, hoogte van 71cm en diepte van 47cm is deze wandlamp een echte blikvanger in elke ruimte. Het zwarte design geeft een moderne en luxueuze uitstraling. De COSTA II wandlamp is voorzien van één lichtbron en heeft een maximaal wattage van 20W. Deze wandlamp is perfect voor het creëren van sfeervolle verlichting in de hal, woonkamer of slaapkamer. Laat deze elegante wandlamp uw interieur naar een hoger niveau tillen. Neem contact op met onze verkoopafdeling via orders@maretti.com voor meer informatie over dit unieke verlichtingsarmatuur. Kies voor exclusiviteit en vakmanschap met de COSTA II wandlamp van Maretti Lighting.
€ 3.819,00
Meer informatie
SKU 14.1304.04
Designer Marcel Wolterinck
EAN code 9788755025479
Wattage max. 20W
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
COLLECTIE COSTA
IP waarde IP20/44
Input Voltage 230VAC
Klasse geaard
Lichtbron incl. lichtbron 21.9136.91
Product Breedte 26cm
Product Diepte 47cm
Product Hoogte 71cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Welkom bij Maretti Lighting, dé expert op het gebied van luxe verlichting. Vandaag willen we je graag kennis laten maken met een betoverend ontwerp: de COSTA II wandlamp, ontworpen door niemand minder dan Marcel Wolterinck.


Deze exclusieve wandlamp is gemaakt van massief RVS en wordt met de hand gelast in ons eigen atelier. Duurzaamheid is gegarandeerd dankzij de speciale coating die we hebben toegepast. Pure vakmanschap is in elk detail te zien.


Met zijn breedte van 26 cm, hoogte van 71 cm en diepte van 47 cm is de COSTA II wandlamp een ware blikvanger in elke ruimte. Het zwarte design geeft een moderne en luxueuze uitstraling. Laat je interieur stralen met deze elegante wandlamp.


De COSTA II wandlamp beschikt over één lichtbron met een maximaal wattage van 20W. Hiermee ben je verzekerd van voldoende licht om sfeervolle verlichting te creëren in de hal, woonkamer of slaapkamer. Het is jouw kans om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen.


Er zijn oneindig veel toepassingen voor de COSTA II wandlamp. Plaats hem naast een kunstwerk om het extra in de spotlight te zetten, gebruik hem als leeslamp naast je favoriete fauteuil of laat hem dienen als waarschuwingslampje aan het einde van een gang. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Bij Maretti Lighting streven wij altijd naar exclusiviteit en vakmanschap. Onze COSTA II wandlamp is daar het perfecte voorbeeld van. Wil je meer informatie over dit unieke verlichtingsarmatuur? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling via orders@maretti.com. Wij helpen je graag verder.


Kies voor Maretti Lighting en kies voor exclusiviteit, design en luxe. Laat de COSTA II wandlamp jouw interieur verrijken.

Omschrijving