CONCORD 111 inbouwspot 2-lichts zwart

Voor de esthetische en functionele belichting van uw interieur kunt u rekenen op de CONCORD 111 van Maretti Lighting. Deze luxe inbouwspot, uitgevoerd in elegant zwart, voorziet uw ruimte van optimaal licht door de ondersteuning voor AR111 lichtbronnen. Het 2-lichts armatuur levert een krachtige lichtopbrengst tot 50W en is verstelbaar voor gerichte verlichting. Met een breedte van 18,6cm en een hoogte van 3,8cm vormt deze inbouwspot een subtiel, maar prominent onderdeel van uw interieur. Let op: lichtbronnen zijn niet inbegrepen. Met een kabel van 30cm biedt de CONCORD 111 flexibele installatieopties.
€ 86,95
Meer informatie
SKU 11.1635.04
Designer Overige
Wattage max 50w
Aantal lichtbronnen 2-Lichts
COLLECTIE CONCORD
Driver Exclusief
IP waarde IP20
Lengte kabel 30CM
Lichtbron excl. lichtbron
Product Breedte 18,6cm
Product Hoogte 3,8cm
Product Lengte 33,5cm
Zaagmaat (mm) 308x160mm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ontdek de exclusieve verlichtingscollectie van Maretti Lighting waaronder de bijzonder stijlvolle Concord 111 inbouwspot 2-lichts in klassiek zwart. Deze luxe dubbele inbouwspot is ontworpen om de prachtige AR111 lichtbron te huisvesten, waarmee een warme en uitnodigende sfeer in elke ruimte gecreëerd kan worden. Let op: deze inbouwspot wordt exclusief lichtbron geleverd.


Van uitstekende kwaliteit, is deze inbouwspot goed voor een maximaal wattage van 50w en is het een duurzame toevoeging aan uw interieur. Dankzij zijn compacte afmetingen - breedte van 18,6cm en een discrete hoogte van 3,8cm - kan de Concord 111 inbouwspot in vrijwel elke ruimte met gemak worden geïntegreerd.


De spot is zwart van kleur, toevoegend aan zijn onderstated chique en moderne esthetiek. De Concord 111 inbouwspot is ontworpen om comfortabel twee lichten te huisvesten, wat resulteert in een rijke en evenwichtige verlichting voor uw directe omgeving. Deze spot valt op door zijn lengte kabel van 30cm, waardoor u de nodige flexibiliteit heeft bij het bepalen van de meest ideale installatiehoogte.

Omschrijving

Accessoires