CHIQUE 111 opbouwspot 4-lichts zwart

Introduceer een vleugje elegantie in uw interieur met de Chique 111 opbouwspot 4-lichts zwart van Maretti Lighting. Deze luxueuze plafondspot combineert moderne esthetiek met technische functionaliteit. Twee vrij beweegbare ringen maken het mogelijk de lichtbronnen exact af te stemmen op uw voorkeuren. De spot is geschikt voor een AR111 LED lichtbron (max 15W, niet inbegrepen) die dimbaar is via fase afsnij/triac methode. De structuur in stijlvol zwart heeft breedte van 27,2 cm en een hoogte van 14,3 cm, perfect passend binnen diverse interieurs. Met zijn subtiele design toevoeging ondersteunt hij je interieurverlichting op elegante wijze.
€ 409,00
Meer informatie
SKU 11.2108.04.B
Designer Maretti Black Label
Fitting P&P
Wattage max. 15W
Aantal lichtbronnen 4-lichts
COLLECTIE CHIQUE
Dimbaar Ja
Driver Inclusief
IP waarde IP20
Input Voltage 230VAC
Klasse geaard
Lichtbron excl. lichtbron
Powerfactor 0.95
Product Breedte 27,2cm
Product Hoogte 14,3cm
Product Lengte 27,2cm
Type dimmen fase afsnij/triac

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ontdek de elegante verfijning van Maretti Lighting, met de opvallende CHIQUE 111 opbouwspot 4-lichts in strak zwart design. Deze luxe plafondspot, met een aantrekkelijke mix van moderne esthetiek en praktische veelzijdigheid, voegt een chic accent toe aan uw interieur. Het arsenaal aan bewegingsmogelijkheden, mogelijk gemaakt door de twee cardanische ringen, stelt de gebruiker in staat om de lichtbron in elke gewenste richting te kantelen, wat een hoge mate van aanpasbare verlichting biedt.


Met zijn gestructureerde zwarte kleur, voegt deze chique opbouwspot een verfijnd visueel contrast toe aan iedere ruimte, terwijl hij een maximale output van 15W levert. Bovendien past de CHIQUE 111 opbouwspot door zijn breedte van 27,2cm en hoogte van 14,3cm in bijna elke ruimte. Verbeter de sfeer naar wens met de dimbare functie, fase afsnij/triac, die het mogelijk maakt om de lichtintensiteit naar wens aan te passen. Deze 4-lichts spot blinkt uit in veelzijdigheid en is ontworpen onder het exclusieve label van Maretti - een garantie voor kwaliteit en perfectie.


Let op: Dit armatuur is speciaal ontworpen voor de AR111 LED lichtbron, die apart verkrijgbaar is.

Omschrijving