CHIQUE 111 opbouwarmatuur 3-L DALI dimbaar zwart

Ervaar de verfijning en moderniteit van de Chique 111 opbouwarmatuur van Maretti Lighting. Dit luxe, zwartgekleurde armatuur met 2 lichtbronnen combineert stijlvol design en functionaliteit met zijn unieke cardanische ringen, die de lichtbron naar elke gewenste richting kunnen kantelen. Ideaal voor het gebruik van een AR111 LED lichtbron, de armatuur heeft een wattage van 15,5W en is DALI-dimbaar voor optimale sfeerverlichting. Met zijn compacte afmetingen (14.3cm hoogte en 11.2cm breedte), tilt deze plafondspot uw interieur naar een hoger niveau. Houd er rekening mee dat de lichtbron niet wordt meegeleverd.
€ 549,00
Meer informatie
SKU 11.2133.04.A
Designer Maretti Black Label
Wattage 15,5W
Aantal lichtbronnen 2-Lichts
Amperage 350mA
COLLECTIE CHIQUE
Dimbaar Ja
Driver Inclusief
IP waarde IP20
Lichtbron excl. lichtbron
Product Breedte 11,2cm
Product Hoogte 14,3cm
Product Lengte 42cm
Type dimmen dali

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Met de Chique 111 opbouwarmatuur, brengt Maretti Lighting een luxueuze toevoeging aan uw interieur. Dit zwartgekleurde verlichtingsarmatuur biedt niet alleen een strakke moderne vormgeving, maar ook een diepe functionaliteit dankzij de twee cardanische ringen waarmee u de lichtbron naar elke gewenste richting kunt kantelen.


Dringend op zoek naar die perfecte licht accenturering voor uw ruimte? Dan is de Chique 111 meer dan geschikt. Oorspronkelijk ontworpen voor de AR111 LED lichtbron, is dit armatuur niet allen duurzaam maar ook energie-efficiënt met een wattage van 15,5W. Bovendien heeft het een DALI dimbare functie, waarmee u zelf de gewenste lichtintensiteit kunt regelen.


De afmetingen van de Chique 111 zijn eveneens indrukwekkend, met een breedte van 11,2cm en een hoogte van 14,3cm. Dit 2-lichts designstuk van Maretti Black Label brengt een sterk verfijnde ambiance in iedere kamer waarin het geplaatst wordt. Dit artikel is exclusief lichtbron geleverd, maar kan dus worden aangevuld met de gewenste AR111 LED lichtbron naar keus.


Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling via orders@maretti.com voor meer informatie en de mogelijkheden van de Chique 111 opbouwarmatuur. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de ideale verlichting voor uw ruimte.


Omschrijving

Accessoires