CHIQUE 111 3-fase railspot 1-lichts wit

Ontdek de geraffineerde elegantie en functionaliteit van de Chique 111 3-fase railspot van Maretti Lighting. Dit witte, modern ontworpen armatuur voegt niet alleen esthetiek toe aan uw binnenruimte maar is ook buitengewoon praktisch. Dankzij de twee cardanische ringen kunt u de lichtbron kantelen naar de gewenste richting, waardoor u uw ruimte op maat kunt verlichten. De Chique 111 is speciaal ontworpen voor de AR111 LED lichtbron (exclusief) en beschikt over een smalle breedte van 10cm en een hoogte van 14,5cm, waardoor het een minimale ruimte inneemt. Het wattage van maximaal 15W en de dimbaarheid via fase afsnijding/triac zorgen voor een optimale lichtervaring op maat volgens uw voorkeuren. Voeg de slanke elegantie van dit Maretti-verlichtingsontwerp toe aan uw interieur voor een insprirerende lichtbeleving.
€ 119,95
Meer informatie
SKU 12.5690.05
Designer Maretti Black Label
Wattage max. 15W
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
COLLECTIE CHIQUE
Dimbaar Ja
Driver Inclusief
Input Voltage 230VAC
Klasse geaard
Lichtbron excl. lichtbron
Powerfactor 0.95
Product Breedte 10cm
Product Hoogte 14,5cm
Product Lengte 18,5cm
Type dimmen fase afsnij/triac

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ontdek de perfecte balans tussen verfijnde elegantie en praktische functionaliteit met de Chique 111 3-fase railspot 1-lichts wit, ontworpen door Maretti Lighting. Het elegante ontwerp van deze railspot voegt een echte esthetische waarde toe aan uw interieur. De witte, modern vormgegeven armatuur past moeiteloos en met stijl in elk interieur.


Dankzij twee cardanische ringen besturen de Chique 111-railspot precies welke delen van uw ruimte verlicht worden, een teken van superieure functionaliteit. De railspot gebruikt de AR111 LED lichtbron (niet meegeleverd) om u ongeëvenaarde helderheid van licht te leveren. Met een maximale breedte van slechts 10cm en een hoogte van 14,5cm eist het een minimale ruimte in uw interieur zonder concessies te doen aan zijn verlichtingsvermogen.


Deze spot ondersteunt ook fase afsnijding/triac dimbaarheid tot een vermogen van maximaal 15W, waardoor u de perfecte lichtintensiteit voor uw ruimte kunt instellen. Of het nu een zacht, sfeervol licht is om te ontspannen of een helderder licht voor werkdoeleinden, de Chique 111 3-fase railspot van Maretti Lighting zal voldoen aan al uw verlichtingsbehoeften.


Ervaar nu zelf de sierlijke elegantie van dit modern lichtontwerp van Maretti Lighting en verrijk uw interieur met een inspirerende lichtbeleving.


Omschrijving