BRIGHTEYE EVO L downlighter 2700K

Ontdek de Brighteye Evo L downlighter 2700K van Maretti Lighting, een perfect geïllustreerd voorbeeld van hoe functionaliteit en schoonheid samengaan. Deze ronde inbouw downlighter is met zijn unieke reflectorvorm een sublieme bron van laag verblindende licht, ideaal voor basisverlichting in kantoren, keukens en gangen. Het produceert een aangenaam extra warm wit licht van 2700K met een vermogen van 37W. Een essentieel kenmerk van het product is zijn bescheiden afmetingen, met een hoogte van 10,3cm en een diameter van 19,8cm, waardoor het zich naadloos in elke ruimte integreert. Vergeet niet dat u nog wel de driver moet bijbestellen.
€ 135,95
Meer informatie
SKU 10.7500.05.A
Wattage 37W
Product diameter 19,8cm
Designer Overige
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
Amperage 1050mA
Bundel 50°
COLLECTIE BRIGHTEYE
Driver Exclusief
IP waarde IP20
Kleurtemperatuur 2700K EXTRA WARM WIT LICHT
Lichtbron geïntegreerde LED verlichting
Lumen output 3458lm
Product Hoogte 10,3cm
RA waarde CRI90
Zaagmaat (mm) 165mm

Meer informatie

Bij Maretti Lighting begrijpen we de diepe belevenis en het bijzondere vermogen van verlichting om de sfeer te vormen en te verrijken. Met de elegante en effectieve BRIGHTEYE EVO L downlighter 2700K, bieden we een unieke lichtervaring. Deze functionele en prachtig vormgegeven inbouw Downlighter is bijzonder geschikt als basisverlichting in verschillende omgevingen zoals kantoren, keukens en gangen.


De ronde design en het strakke wit van het armatuur bieden een tijdloze uitstraling die naadloos aansluit op elk interieur. Maar het is niet enkel de esthetische vormgeving die deze downlighter bijzonder maakt. De speciale vorm van de reflector zorgt voor een zeer lage verblinding, waardoor de lamp aangenaam is voor de ogen.


Met zijn lichttemperatuur van 2700K geeft de BRIGHTEYE EVO L downlighter een extra warm wit licht. Dit draagt bij aan de sfeer en beleving van een ruimte en maakt het daarmee meer dan alleen een lichtbron. Het is een essentieel onderdeel van de inrichting. Het armatuur heeft een vermogen van 37W en met een hoogte van 10,3cm en diameter van 19,8cm biedt het een optimale lichtverdeling.


Houd er rekening mee dat de driver nog los besteld dient te worden en dat dit armatuur meestal op bestelling wordt gemaakt. Bij Maretti Lighting zijn we altijd beschikbaar om u te helpen navigeren door de opties en u te begeleiden bij het maken van de beste keuze.


Omschrijving

Accessoires