ATMOS E27 standaardlamp 2700K

Ontdek de ATMOS E27 standaardlamp van Maretti Lighting, dé retrofitlamp voor een luxueuze verlichting. Met zijn heldere kleur en een lichttemperatuur van 2700K EXTRA WARM WIT LICHT creëert deze lamp de perfecte sfeer in elke ruimte. Met een wattage van slechts 4W is deze lamp ook nog eens energiezuinig. En het beste van alles, hij is dimbaar met behulp van een triac dimmer, waardoor je de lichtintensiteit aan kunt passen aan jouw voorkeur. Met een compacte hoogte van 10,3cm en een diameter van 6cm is dit de ideale keuze voor gebruiksgemak en stijlvolle verlichting.
€ 15,95
G
Meer informatie
SKU 21.9124.90
Wattage 4W
Product diameter 6cm
Designer Overige
Bundel 360°
COLLECTIE ATMOS
Dimbaar Ja
Energy Label G
Input Voltage 230VAC
Kleurtemperatuur 2700K EXTRA WARM WIT LICHT
LED levensduur 25.000 h
Lumen output 280lm
Product Hoogte 10,3cm
RA waarde CRI90
Type dimmen triac

Meer informatie

Maretti Lighting presenteert de ATMOS E27 standaardlamp 2700K. Deze retrofitlamp is de perfecte toevoeging voor uw luxeverlichting. De lamp straalt helder licht uit met een kleurtemperatuur van 2700K, wat zorgt voor een extra warm wit licht. Met een wattage van 4W is het niet alleen energiezuinig, maar ook uiterst sfeervol.


De ATMOS E27 standaardlamp heeft ook de mogelijkheid om gedimd te worden. Dankzij de triac-dimmer kunt u eenvoudig de gewenste lichtsterkte instellen, waardoor u de perfecte ambiance kunt creëren. Met een hoogte van 10,3 cm en een diameter van 6 cm past deze lamp moeiteloos in uw bestaande verlichtingsopstelling.


Door zijn unieke ontwerp en hoogwaardige materialen voegt de ATMOS E27 standaardlamp een stijlvolle touch toe aan uw interieur. Of u nu een moderne, industriële of klassieke inrichting heeft, deze lamp past bij elke stijl. Verrijk uw leefruimte met deze prachtige ATMOS E27 standaardlamp van Maretti Lighting.

Omschrijving