ATMOS E27 globelamp 2200K

Ontdek nu de ATMOS E27 globelamp van Maretti Lighting. Deze prachtige retrofitlamp geeft een helder en sfeervol licht met een ultra warme witte kleurtemperatuur van 2200K. Met een wattage van 4W is deze lamp energiezuinig en duurzaam. Daarnaast is de ATMOS E27 globelamp dimbaar, waardoor je de perfecte sfeer kunt creëren in elke ruimte. Dankzij de triac dimbaarheid geniet je van optimaal gebruiksgemak. Met een hoogte van 14cm en diameter van 9,5cm past deze lamp perfect in elke armatuur. Upgrade nu je verlichting met de stijlvolle en functionele ATMOS E27 globelamp van Maretti Lighting.
Regular Price € 27,95 Special Price € 7,50
Meer informatie
SKU 21.9121.91
Designer Overige
Fitting E27
Wattage 4W
Product diameter 9,5cm
Bundel 360°
COLLECTIE ATMOS
Dimbaar Ja
Input Voltage 230VAC
Kleurtemperatuur 2200K ULTRA WARM WIT LICHT
LED levensduur 25.000 h
Lumen output 260lm
Powerfactor 0.9
Product Hoogte 14cm
RA waarde CRI90
Type dimmen triac

Meer informatie

Maretti Lighting presenteert de ATMOS E27 globelamp voor een elegante en sfeervolle verlichting in uw interieur. Deze retrofitlamp is een prachtige toevoeging aan uw luxe verlichtingscollectie. Met zijn heldere kleur en een lichttemperatuur van 2200K creëert deze lamp een warm wit licht dat een intieme sfeer in elke ruimte brengt.


Met een wattage van slechts 4W biedt deze lamp niet alleen een schitterend licht, maar is hij ook nog eens energiezuinig. Daarnaast is de ATMOS E27 globelamp dimbaar met behulp van triac technologie, waardoor u de helderheid kunt aanpassen aan uw persoonlijke wensen.


Dankzij het gebruiksgemak van deze gloeilamp kunt u eenvoudig een bestaande lamp vervangen. Met een hoogte van 14cm en een diameter van 9,5cm past deze lamp moeiteloos in diverse armaturen.


Ervaar de perfecte combinatie van luxe en functionaliteit met de ATMOS E27 globelamp van Maretti Lighting. Creëer een sfeervolle ambiance in uw woning met dit hoogwaardige accessoire. Bestel vandaag nog en geniet van een verlichting die uw interieur naar een hoger niveau tilt.

Omschrijving