ANGLE-LED eindkapjes

De zwarte ANGLE-LED eindkapjes zijn de perfecte aanvulling op het ANGLE-LED profiel van Maretti Lighting. Met deze set van twee stuks ontvang je een dichte en een kap met een gat voor de kabel, waardoor je eenvoudig je verlichting kunt afwerken. Het gebruiksgemak staat voorop bij deze accessoires, die naadloos aansluiten op het design van Maretti Lighting. Creëer een strakke en professionele uitstraling in jouw interieur met deze hoogwaardige eindkapjes. Voeg een perfecte finishing touch toe aan je verlichtingsproject met de ANGLE-LED eindkapjes van Maretti Lighting.
€ 1,05
Meer informatie
SKU 19.7385.04
Designer Overige
COLLECTIE ANGLE-LED

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert de ANGLE-LED eindkapjes, een eenvoudige maar essentiële accessoire voor het ANGLE-LED profiel.


Deze zwarte eindkapjes zijn ontworpen om een strakke en professionele afwerking te bieden aan je verlichtingsinstallatie. Met twee stuks in de verpakking heb je een dichte eindkap en een eindkap met een handig gat voor de kabel.


Met deze eindkapjes kun je jouw ANGLE-LED profiel naar een hoger niveau tillen. Door de zwarte kleur passen ze naadloos bij elke stijl en zorgen ze voor een discreet effect.


Of je nu een professional bent die een finishing touch aanbrengt aan een project of een enthousiaste doe-het-zelver die zijn eigen verlichtingsinstallatie creëert, deze eindkapjes zijn een must-have. Ze zijn speciaal ontworpen voor gebruiksgemak en voegen een vleugje elegantie toe aan je ruimte.

Omschrijving